Právě je pon 15. říj 2018 19:09:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problém s výkopy atd..
PříspěvekNapsal: pon 09. úno 2009 12:04:02 

Registrován: pon 09. úno 2009 11:23:50
Příspěvky: 3
Čau mám takovej problém mám madden 08 všechno je v pohodě akorát absolutně nerozumim jak mám kopat field goaly atd... v 07 to bylo v pohode lehky ale tady vubec nechapu co po mě chtěj hraju to na gamepadu na pc vím akorát že musim dělat něco s pravym analogem ale to je vše :( tak kyby někdo byl tak hodnej a skusil mi nějak poradit tak se nebudu zlobit diky :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s výkopy atd..
PříspěvekNapsal: pon 09. úno 2009 12:22:33 
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. zář 2008 19:13:42
Příspěvky: 145
Bydliště: Pardubice
jestli hrajes na gamepadu tak je to lehky jen na zacatku pritahnes pravou packu dolu a kdyz budes mit silu plnou v ukazateli tak packou nahoru.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s výkopy atd..
PříspěvekNapsal: pon 09. úno 2009 12:47:16 

Registrován: pon 09. úno 2009 11:23:50
Příspěvky: 3
no to sem zkoušel hned ze začatku takhle akorat problém je že když ten analog dam dolu tak se mi nic neukazuje zadnej power tam nejede no a potom dam nahoru a kopnu to par yardu nevim jediny kdy mi de power nahoru tak kdyz zmacknu doprava, ale to mi potom ten míč letí někam uplně do ....
Takže nevim :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s výkopy atd..
PříspěvekNapsal: pon 09. úno 2009 13:43:03 
Uživatelský avatar

Registrován: úte 23. zář 2008 12:28:40
Příspěvky: 1127
Bydliště: Brno
Kdyztak napis jaky mas Gamepad, je mozny, ze mas spatnou packu nebo Madden s gamepadem spatne komunikuje. Madden funguje v pohode se vsemi modely od Logitechu.

_________________
Obrázek

Look up! Get up! And don't ever give up!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s výkopy atd..
PříspěvekNapsal: pon 09. úno 2009 16:51:05 

Registrován: pon 09. úno 2009 11:23:50
Příspěvky: 3
Já mám speedlink no :D tak nevim ale na 07 šel v pohodě. Já si myslim že na to časem přijdu ale docela tenhle způsob výkopu štve. Jinak díky za rady.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Webmaster: www.janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz