cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale
http://forum.cznfl.com/

Ravens Fan
http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=13&t=956
Stránka 23

Autor:  flanky [ pon 03. led 2011 14:25:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ravens Fan

Tady to budu muset vystrilet a protridit, vubec se mi to nelibi :D

Autor:  R.Rice [ pon 03. led 2011 17:17:46 ]

Tak tam mas topic Pittsburgh Steelers co tu oxidujes ?;)

EDIT: Necituj předchozí příspěvek - fanoušek letošních vítězů AFC North

Autor:  Raven [ pát 18. lis 2011 14:43:02 ]

Nejako je to tu na fore mrtve. :( Skoda...

Autor:  Trivi [ stř 23. lis 2011 17:23:53 ]

Raven odorhrali celkom pekný zápas proti Bengals. Bolo tam pár chýb v útoku, ale tie sa dajú odpustiť výhrou. :)

Autor:  Raven [ ned 26. srp 2012 10:41:07 ]

Ravens fans dajte sem kazdy jeden prispevok nech vidim kolko nas tu je! :ugeek:

Odkaz na video

Autor:  Fleisch [ stř 25. zář 2013 16:40:43 ]

roční zpoždění, ale hlásim se :D :D fandím od roku 2011, první zápas co jsem viděl v tv (NS) byl week1 - Ravens 35:7 Steelers a úplně mě to chytlo...no a vzhledem k tomu, že Pittsburg nemám rád v NHL, tak se to přeneslo i do NFL a začal jsem fandit Ravens :D

Autor:  Slavek J [ stř 25. zář 2013 17:57:13 ]

Já osobně Ravens nefandím, ale jsem rád, že tu fanoušci Ravens jsou. Myslím, že je to velice sympatický tým. Ale zatím to moc neplatí, protože s nimi o víkendu hrajeme. Takže, zcela vyjímečně: Ať vyhraje ten horší!
Mimochodem ten klip Coming Home je moc fajn.

Autor:  Raven [ čtv 26. zář 2013 12:54:13 ]

Slavek J uz sa tesim na tento zapas... Dufam, ze nasa defka zabera a vyhrame... :)

Autor:  Slavek J [ čtv 26. zář 2013 15:22:27 ]

Raven: Píše se mi to blbě, ale pokud se nestane nic neobvyklého, tak jako favoriti určitě vyhrajete. Navíc - hraje se 4.week a u nás v šatně je to jako na Kramároch. Naši hráči jsou ve třech kategoriích. Opory týmu nemohou hrát, průměrní mohou hrát se sebezapřením, podprůměrní jsou naprosto v pořádku. Obrana rozštelovaná, útok nevyladěný a spectým od obého trochu.
Ale víš,jak to je. Hrajeme doma, je vyprodáno, máme retro dresy, naše Jills si nahodí sexy-make-upy, během zápasu se může stát ledacos a fotbalové zápasy jsou i o štěstí, centimetrech, momentální pohodě atd. Říká se sice, že lepší vždy vyhrává, ale občas vyjímka potvrdí pravidlo. V žádném případě vám nepřeju nic špatného, ale budu si moc přát, aby ta výjimka platila pro tohle utkání. Utkání si užij, taky se na něj moc těším. Během zápasu budu on-line na nfl.

Autor:  Raven [ čtv 26. zář 2013 18:45:54 ]

Vsak toho sa ja bojim ze hrame u vas a stat sa moze vselico. Uz nech je NEDELA!!! : )

Stránka 23 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina