| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Keeper 2010 http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=117&t=784 |
Stránka 5 z 6 |
| Autor: | Orli [ čtv 26. srp 2010 0:20:57 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Keeper 2010 |
inak chcete nejaké hodnotenie draftu? alebo hodnotenie teamov po drafte? |
|
| Autor: | dan09 [ čtv 26. srp 2010 7:50:09 ] |
hop píše: Sorry, ale flanky rozesílal maily přímo z ligy, to že je nečteš je tvoje blbost. Že je draft 25.8. se vědělo asi tak měsíc. Na chatu o tom mluvíme poslední dobou skoro pořád. A sorry, ale že ses na to vybodnul je prostě fakt, stačilo jenom číst maily. Všichni ostatní to zvládli... dan09 píše: Sorry uznávám, že na chatu netravým moc čas, resp. nejsem tam skoro vůbec.. dan09 píše: ..přišlo na mail od espn, ale toho mi chodí kvanta, že všechno zdaleka nečtu. dan09 píše: ..uznávam chybu a na nikoho to hazet nechci. hop píše: Co se týká toho jestli tě vyřadit nebo ne, to záleží jen na tobě, pokud tě to už nebere, a myslíš si, že se tomu nebudeš věnovat, tak pak seženeme někoho, kdo tvůj tým převezme. Pokud hrát chceš, a budeš aktivní, tak s tím problém nemám, a asi ani nikdo další. dan09 píše: ...sere mě to dost , že mi utekl draft.. hop píše: Ale fakt že prostě nejsi na draftu, navíc v Keeperu, to je trochu blbý. Ono přijít na fórum, a zeptat se, to tě stojí asi tak minutu. Já taky nevím co dřív, ale když mi o něco fakt jde, čas si udělám. dan09 píše: ...ptal jsem se tu na chatu minulý týden, když tu byl Flanky, jak je to z drafty a odpověď jsem nedostal.t.. hop píše: Jen poznámka - posílal jsem ti přes PM nabídku k trejdu, a na tu jsi mi odpověděl skoro po 14 dnech, tak nevím, co by PM zmohla, když je stejně čteš jednou za čas. (A to standardně chodí upozornění na e-mail, takže to máš buď vypnutý, nebo nečteš ani maily? Tak pak fakt nevím, jak tě kontaktovat...) Na tohle jsem tedy ještě neodpověděl, tedy: PM mam na mail zapnutý a na přelomu leta jsem byl na dovolený a internet jsem fakt neřešil.. Nicméně nechci aby to vyznělo, že jsem na tebe nasranej, to vůbec, jen mě to včera vytočilo, když jsem zjjistil, že jsem nestihl draft a ještě k tomu jsou tu doměnky, že jsem se na to sprachsprostě vysral, ale pokud si to někdo bude myslet, tak je to jeho věc a já už s tím nic neudělám. Jinak Keeper hrát budu stejně, jako jsem všechny FF hrál doposud. |
|
| Autor: | flanky [ čtv 26. srp 2010 9:55:23 ] |
Nebudeme tu dělat zlou krev, Dan uznal svou míru viny. A pokud hodlá nadále hrát Keeper, tak tohle považuji za větší úlet, ale budiž může se stát. Pokud zaručí, že se to opakovat nebude, tak tohle je uzavřená kapitola. Orlando: nějáké hodnocení draftu bude, ale podle týmů celkově, aby se mohla vyhlásit Jerry Jones trophy. |
|
| Autor: | Orli [ čtv 26. srp 2010 12:11:04 ] |
flanky píše: Orlando: nějáké hodnocení draftu bude, ale podle týmů celkově, aby se mohla vyhlásit Jerry Jones trophy. ok, takže si to bereš na starosti ty ? |
|
| Autor: | flanky [ čtv 26. srp 2010 12:15:13 ] |
Domluvime se vecer na ICQ, nemam zrovna kvanta casu. |
|
| Autor: | PavelBa [ čtv 26. srp 2010 14:21:29 ] |
1) flanky i HoP moje číslo má...takže na mě kontakt případně je 2) Dana bych nijak nevyřazoval... pokud bude v sezoně active, tak je to jeden z "nás" a do ligy 100% patří. Mám i pochopení proto, že na fóru není pořád. I když čas a termín draftu si zjistit měl - to je o osobní odpovědnosti... A to všechno říkám přesto, že mi na draftu tím autopickem nesmyslně "ukradl" Bretta... protože jediný já ho opravdu chtěl draftovat... 3) už se těším na hodnocení draftu... jak mě flanky rozjede za ty poslední 2 picky... |
|
| Autor: | Pompey [ čtv 26. srp 2010 15:23:27 ] |
| Autor: | fejkař [ čtv 26. srp 2010 15:50:14 ] |
...ten nahoře co má triko Lions ho má asi od nějakejch číňanů vzhledem k těm barvám |
|
| Autor: | flanky [ čtv 26. srp 2010 16:22:52 ] |
Pompey: |
|
| Autor: | flanky [ ned 07. lis 2010 17:35:13 ] |
Trade deadline je ve stredu 10.11.2010 v 10pm ET! |
|
| Stránka 5 z 6 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|