hm...ja som sa dostal k AF cez nova sport (vtedy este galaxie sport), prvy zapas co som videl bol giants-redskins, myslim ze week 1 v sezone ked giants vyhrali SB, ale uz predtym som pocul nieco o NFL a teame patriots, ktory boli povazovany v tom case za najlepsi team...kazdopadne v tej sezone som sa zacal o nfl teda vdaka nova sportu zaujimat viac, pozrel som sa trocha do historie atd, ako fanusik si teda zakladam casto na historii a tradicii....a historia cowboys sa mi zdala absolutne najlepsia, najzaujimavejsia...k tomu ich aj v tej sezone vysielali na nova sporte v jednom z weekov....takze bolo vymalovane...osobne som inak fanusikom i Texasu(fandim spurs v NBA uz od malicka, ci Dallasu Stars z NHL tiez...., ponovom i Rangers z MLB trebars
), takze bolo jasne ze cowboys su jasna volba...
zaujimavostou je, ze ked som si hladal nieco o teamoch nfl,( historiu etc ) a narazil som na cowboys, bol som si isty, ze tento nazov som uz niekde videl...a predsa som si dobre myslel, raz nam teta doniesla z ameriky z cesty nejake tricka a ako som neskor zistil, mne vlastne doniesla tricko Dallas Cowboys...
tiez som ale neskor zistil, co za dementa maju GM, HC ...etc...a po poslednom weeku zlomili palicu nad Romom i ti jeho najvernejsi stupenci ....
stale ale verim ze sa to raz obrati k lepsiemu
, stacilo by poriadneho HC, ktory by si nedal kafrat do roboty od jerryho, ale takeho si jerry zrejme nezobere...
jinak bokom fandim i teamom ako Ravens, Jets ci Texans...Ravens kvoli Flaccovi a skvelemu HC Harbaughovi, Jets ponovom kvoli skvelemu byvalemu DC Ravens Rexovi Ryanovi...no a Texans snad kvoli lokacii v Texase...ale tiez sa mi paci ich franchise...