Fleisch: To že si vypadol do D ligy neznamená že nemôžeš vyjadriť svoj názor. Práve naopak, ja budem len rád keď sa do diskusie pripojí každý, kto bude mať k téme konštruktívny názor.
What if...Popravde, neviem ako by som to nazval inak. Yahoo uvádzalo túto štatistiku v textovom zhodnotení každého matchupu. Počíta sa to jednoducho:
Povedzme že je Week 1, hráme 12 formát a hitman hrá s Fleischom. Zápas skončí 140-139 pre Fleischa, čiže do tabuľky si pripíše bilanciu 1-0, hitman 0-1. Hitman mal však smolu na los, jeho 139 bodov bol druhý najvyšší počet bodov z ligy. Inak povedané, vyhral by proti každému okrem Fleischa. V tabuľke What if by to vyzeralo nasledovne: keďže by Fleisch virtuálne porazil každého v lige (má 11 súperov) tak by bol v tabuľke prvý s bilanciou 11-0. Na druhom mieste by bol hitman (aj napriek reálnej prehre) s bilanciou 10-1. Na treťom mieste by bola bilancia 9-2 a tak by to pokračovalo ďalej. Tím s najmenším počtom bodov v danom weeku by mal logicky 0-11. A takto by sa to počítalo pre každý jeden week v rámci sezóny. Samozrejme toto by bola len pomôcka na určenie postupujúcich/zastupujúcich.
PPRČlánkov pre a proti je na internete kopa. Stačí pogoogliť a uroboť si na to vlastný názor. Nemyslím si že PPR 1 je ideálny scoring systém, práve naopak ide do druhého extrému ako píše hop. Ja som skôr za zlatú strednú cestu - PPR 0.5. Hlavný dôvod prečo by som do tohto scoringu išiel je, že catche sa ľahšie projektujú, zmení sa trochu poradie hráčov na drafte, čiže bude to vyžadovať lepšie poznanie hráčov a tým sa jemne zvýši aj samotná kvalita ligy.
Pôvodne som chcel štatisticky vyhodnotiť predchádzajúce sezóny (Standard vs. PPR), ale to sa mi nechce a nemám na to ani čas
. Takže to nechávam na diskusii a preferenciách účastníkov ligy.
Edit:hop píše:
Ale proč by měl mít nějaký hráč bod za to, že chytil míč, a třeba se nepohnul z místa, zatímco jiný na to potřebuje udělat 10y?
Pokiaľ viem, tak chytanie lopty je jedným zo základných prvkov amerického futbalu. Prečo by to nemohlo byť hodnotené aj vo fantasy?