| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Gamepass od nfl.com k vyzkoušení zdarma http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=104&t=814 |
Stránka 2 z 3 |
| Autor: | Thunderman [ sob 25. zář 2010 18:30:10 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Gamepass od nfl.com k vyzkoušení zdarma |
Tyrael píše: Dobry je ze se proste muzes divat na zapas na kterej chces a nemusis se ohlizet na to co bude vysilat ESPN, nebo jina TV co vysila fotbal do Evropy. No máš pravdu, že já třeba Seahawks vidím jen párkrát za sezónu nicméně pokud člověk není mega náročnej, tak jsou suprový streamy a za ten pass mě to fakt nestojí a přijdou mě to jako vyhozený penize, mám fakt jen jedny oči... a prostě většina zápasů běží paralelně. |
|
| Autor: | Pompey [ sob 25. zář 2010 18:50:58 ] |
Já mam druhým rokem gamepass a jsem velice velice spokojenej, protože ze suprových streamů trefí člověka maximálně tak šlak |
|
| Autor: | Thunderman [ sob 25. zář 2010 19:57:59 ] |
Tak ty taky pořádně nesleduješ nic jinýho než fotbal. |
|
| Autor: | fejkař [ sob 25. zář 2010 20:00:22 ] |
Otázka je, zda-li se to vůbec dá k footballu stíhat sledovat ještě něco jinýho, že... Já osobně jsem kvůli footballu všechny ostatní sporty vypustil. Nejvíc to odnesla NHL. Asi tak 90% ztrátou sledování, ale vůbec mi to nevadí. Football byl totiž vždycky sport, kterej jsem chtěl sledovat, ale nějakym způsobem jsem se k němu nedokázal "v mládí" pořádně dostat. Dnes vim, že ho nikdy neopustim, protože to byla láska na první pohled. Prostě zasažený srdce a nekonečná jedinečná vášeň... Miluju football... (...sakra patří to sem do toho topicu? Asi moc ne, co? |
|
| Autor: | Pompey [ sob 25. zář 2010 20:12:20 ] |
Přesně asi tak, sledoval jsem dřív toho hodně. Ale lepší sledovat jednu ligu pořádně než na půl |
|
| Autor: | Thunderman [ sob 25. zář 2010 20:18:57 ] |
Stíhat se to dá... všechny zápasy logicky člověk videt nemůže... nicméně mám mozek rozdělenej do několika částí dle části roku/sezóny to vždy přepnu do toho aktuálního módu. |
|
| Autor: | PavelBa [ sob 25. zář 2010 20:40:44 ] |
Pro mě je gamepass nanic i kdybych dostal zaplaceno, za to že mi ho daj... stíhám tak tak to co běží na ESPN nebo teď zase na Nova Sport... přepínání mezi zápasama je blbost - vždycky Ti něco důležitýho uteče... na archiv nemám čas... na jiný sporty už skoro taky ne... rodina mi moji footballovou vášeń moc netoleruje... minimálně mi do toho křičí a běhají před televizí... |
|
| Autor: | hop [ sob 25. zář 2010 20:44:44 ] |
fejkař: Tak GP je o tom, že se můžeš dívat na CO CHCEŠ a KDY CHCEŠ. Že ESPN opakuje v týdnu hodně zápasů je sice fajn, ale většinou jdou v době, kdy nemám čas se na ně dívat. GP je o tom komfortu, kdykoliv cokoliv. Ale především je to o tom, že se můžeš dívat LIVE na co chceš a ne na to co ti nabídne ESPN, navíc ve špičkové kvalitě a bez problémů (což se o streamech říct nedá). A TYT je fajn, ale kromě toho, že je to v podstatě nelegální, tak opět GP vítězí v tom komfortu. |
|
| Autor: | Thunderman [ sob 25. zář 2010 20:51:10 ] |
Dobře co chci kdy chci, mám z TYT stejně jako z GP to zaprvé... |
|
| Autor: | hop [ sob 25. zář 2010 20:55:03 ] |
Sorry, ale z TYT to stejný nemáš... už je tam ta práce s tím, že si to musíš vyhledat, stahovat přes torrent, pak to dál sdílet kvůli ratiu... A prostě někdo si za ten komfort, že se o nic nemusíš starat, rád zaplatí... |
|
| Stránka 2 z 3 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|