| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Fantasy Baseball '11 http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=87&t=981 |
Stránka 3 z 7 |
| Autor: | Pompey [ pát 04. bře 2011 18:19:57 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Fantasy Baseball '11 |
Tak já budu mluvit teda jen za sebe chci si prostě letos zkusit auction a tři ligy hrát prostě nebudu, dva snaky prostě pro mě ztrací význám zvlášt když bude řada hráčů stejných to je opravdu pak zbytečný pro mě. A opravdu by mě zajímalo co máš proti aukci, hlavně nepiš, že je delší to totiž jak se brzo ukáže nemusí být vůbec pravda Ale samozřejmě bude fér když pujdu já ne ty to je snad jasný |
|
| Autor: | hitman [ pát 04. bře 2011 18:55:52 ] |
však ak chcete auction nie je jednoduchšie vymeniť jedného hráča a hrať to čo chcete ako vymeniť druhého hráča a hrať čo nechcete? o výhodách nevýhodách actionu sa popísalo strašne veľa a rozoberať to znovu, na to nemám čas a popravde už ani chuť... napíšem len že to nechcem hrať lebo je to náročnejšie na prípravu a nechytilo ma to. |
|
| Autor: | PavelBa [ pát 04. bře 2011 22:08:58 ] |
já sem taky napíšu něco za sebe: 1) hitman je nejlepší comish a jiného nechci!!! 2) snake je typ draftu, který je spravedlivý a osvědčený - chci hrát jednoznačně snake, tak to bylo nastaveno a tak s tím počítáme!!! 3) doufám, že pompey to nepodělá a normálně v lize zůstane a bude s náma hrát díky. |
|
| Autor: | Pompey [ pát 04. bře 2011 22:30:16 ] |
Njn Hitmane při aukci nesmíš čučet furt a čekat na hráče pod cenou, ale musíš sebrat taky něco nad cenou a o to tam jde o ten správnej výběr těch nad cenou Takže za mě fakt hledej náhradu, jako mrzí mě to, chtěl jsem tě zas vydrbat, ale holt někdy příště |
|
| Autor: | flanky [ pát 04. bře 2011 22:36:06 ] |
Nevím co zas vymejšlíte, MLB Fantasy hrajeme takhle už dva roky a nevím proč měnit, ledaže je Pompey má Pompey plný pampersky a bojí se, že by ho zesměšnil nějáký neznalec MLB... |
|
| Autor: | Pompey [ pát 04. bře 2011 22:45:31 ] |
Tak já už tu ligu vyhrál, tak hledám nové výzvy |
|
| Autor: | PavelBa [ sob 05. bře 2011 8:47:53 ] |
tak novou výzvou je vyhrát podruhé... ale fakt je, že letos bys to nevyhrál... |
|
| Autor: | Orli [ sob 05. bře 2011 12:04:04 ] |
ze vraj had je spravodlivy inak hitmanov fakt co povedal berem, aukcia je narocnejsia na pripravu a je bohuzial nad schopnosti niektorych mozgov viz flanky |
|
| Autor: | hitman [ sob 05. bře 2011 17:22:49 ] |
pompey: ok, ja ťa prehovárať nebudem... chápem že chceš zahrať aj niečo iné ako snake. GL! |
|
| Autor: | flanky [ sob 05. bře 2011 18:18:00 ] |
orlando7790 píše: ze vraj had je spravodlivy inak hitmanov fakt co povedal berem, aukcia je narocnejsia na pripravu a je bohuzial nad schopnosti niektorych mozgov viz flanky Byt tebou, tak nad inteligenci jinych lidi nepolemizuji a drzim hubu... |
|
| Stránka 3 z 7 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|