| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Novacek - dotazy http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=88&t=306 |
Stránka 2 z 5 |
| Autor: | SErgei [ čtv 12. úno 2009 9:34:03 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Novacek - dotazy |
Tak jinej dotaz |
|
| Autor: | hop [ čtv 12. úno 2009 9:40:38 ] |
FP můžeš v určité fázi sezóny dostat. Např. o svátcích jako dárek, pak myslím také na konci každé sezóny. Pokud s nima plánuješ dělat něco víc, tak se bez nakupování neobejdeš, za sezónu nastřádáš totiž tak 300-400 FP. |
|
| Autor: | tommejto [ čtv 12. úno 2009 10:38:20 ] |
Tak jsem zjistil že FP si můžu koupit jen za skutečný $ a ne za ty moje virtuální vydělaný... sakra |
|
| Autor: | SErgei [ čtv 12. úno 2009 10:46:10 ] |
hop píše: FP můžeš v určité fázi sezóny dostat. Např. o svátcích jako dárek, pak myslím také na konci každé sezóny. Pokud s nima plánuješ dělat něco víc, tak se bez nakupování neobejdeš, za sezónu nastřádáš totiž tak 300-400 FP. no tak mě taky flanky tvrdil že bych mě na konci sezony dostat sto a nic sem nedostal??? |
|
| Autor: | Orli [ čtv 12. úno 2009 11:56:53 ] |
tak ja som od zalozenia uctu na GLB nazbieral uz 950 flexov...samozrejme 300 som mal hned na zaciatku |
|
| Autor: | Tyrael [ čtv 12. úno 2009 13:17:24 ] |
Za co se ziskavaji ty flex points ? Treba za to kdyz scorujes TD nebo udelas INT ? |
|
| Autor: | Orli [ čtv 12. úno 2009 14:12:03 ] |
za takove veci ne... |
|
| Autor: | hop [ čtv 12. úno 2009 16:12:49 ] |
Tyrael píše: Za co se ziskavaji ty flex points ? Treba za to kdyz scorujes TD nebo udelas INT ? Psal jsem už výše, jak je získat. Buď je GLB čas od času rozdává, nebo dostaneš na konci sezóny (resp. na začátku další), nebo za refferaly, případně si je můžeš koupit za peníze. |
|
| Autor: | Tyrael [ pát 13. úno 2009 13:37:27 ] |
To kupovani flex points me prijde ,,nespravedlivi,, meli by ty flex points davat napriklad za TD, INT, FUM, Postup tymu do play-off a ne ze kdo vytahne kreditku ten si muze udelat megastar (pak to neni o tom, jak kdo team/jednotlivec hraje ale o tom kdo si muze dovolit/chce utratit prachy). Je to jak kdyby ve WOW rozdavali equip a itemy za real money |
|
| Autor: | flanky [ pát 13. úno 2009 13:46:58 ] |
Pokud ti to prijde nespravedlivy tak to proste nehrej. Oni prece musi ziskavat nejak penize aspon na provoz. GLB neni jen a jedna se o rozsahly a financne nakladny projekt. No a to, ze si Admin na tom taky neco vydelava to bych mu za zle nemel. Za vykony v zapasech dostavas Exp. pointy, za 1000 Exp. pointy mas dalsi level... System podobny kupovani Flex Pointu ma kazda online MMORPG, zadny kure zadarmo nehrabe... |
|
| Stránka 2 z 5 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|