Právě je pon 04. pro 2023 10:08:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Jaký způsob chatu by jste nejradši?
Anketa končí za úte 18. lis 2008 13:47:30
Webová služba typu XChat.cz 80%  80%  [ 4 ]
IRC 0%  0%  [ 0 ]
Skype 0%  0%  [ 0 ]
ICQ 0%  0%  [ 0 ]
Zůstat u Fantasy Yahoo chatů 20%  20%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CHAT
PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 16:23:06 
Administrátor

No a to já sem se na draft připravoval poměrně pečlivě... Bohužel, nestačilo :-) Chybí zkušenosti :-)

Ale upřímně, NFL sleduju v podstatě poslední dvě sezóny, takže prostě nemám úplně přehled v hráčích.

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 16:34:30 

Ja sleduju NFL priblizne stejne dlouho jako ty, jen Maddena sem zacal hrat o pul roku driv, jenze to jsem se nudil o prazdninach. A tehdy me zajimal jen Madden deni v lize jsem nesledoval.

Letosni draft byl prvni, kteremu jsem venoval pozornost, do te doby jsem si myslel, ze draft je nuda.

Ztraceny cas, nejakych 10 let zivota, kdy uz jsem mohl sledovat NFL, dohanim procitanim na Wikipedii a stahovanim NFL TOP TEN od NFL Films :-D

Look up! Get up! And don't ever give up!

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 18:04:08 

Já NFL začal sledovat v r. 1993 - dle možností, někdy více a někdy trochu méně - jak byla dostupná v TV... s nástupem internetu se to hodně změnilo, ale smůla je, že jsem měl (a mám) na to méně času... a jsme zase u toho :lol: Pokud jde o draft - měl jsem se dobře podívat na WR stats a mohl jsem být v pohodě... :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 18:44:11 
Administrátor

No Pavle, já měl stats zmáklý před draftem dost. A vidíš, nebylo mi to moc platný, první čtyři kola sem vzal dobrý hráče, zbytek celkem bída. Ono sice můžeš být připraven, ale pak záleží, jakou pozici kdy vezmeš. A brát z prvních čtyř výběrů jen jednoho WR se ukázalo jako chyba.

Jinak teda flanky, jestli sleduješ NFL cca. 2 roky, tak máš hodně dobrej přehled. Ale Pavel má pravdu, u nás je to o čase. Já když studoval a sledoval NHL, měl sem to taky celkem v malíku :-)

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 18:51:25 

Hm tady se to nějak rozjelo, tak k tematu, taky bych souhlasil, že ten chat ve fantasy není nic moc, lepší by byl jeden pro všechny zápasy, z těch variant se mi zdá nejlepší xchat, ale kdyby byl chat na tomto fóru, bylo by to asi nejideálnější. Jinak u mě je to s am. fotbalem trochu složitější, sleduju ho už dlouho, ale spoustu let jen jako sport, který mě bavil, ale o hráče, až na vyjímky, jsem se moc nezajímal (důvodem byla taky slabší ang), víc jsem se o něj začal zajímat, když jsem sledoval draft v roce 2004 (btw: v tom roce Eli Manning ;)), v tom roce si mě ziskali Giants a sledoval jsem defakto jen jejich zápasy a asi tak rok a pul zpátky jsem podlehl celý soutěži NFL. A musím říct, že díky tomuhle fóru jsem se o NFL začal zajímat ještě víc ;) ..už se mi poslední dobou zda, že u mě vytlačuje s první pozice evropský fotbal, ktérý měl u mě neotřesitelnou pozici :)

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 19:22:00 
Administrátor

Tak dobře, ukecali jste mě a na ten chat v rámci fóra se mrknu :-). Ale mám teď fakt moc práce, takže fakt nevím nevím, jestli ho vůbec letos ještě stihnem využít.

Jinak co se týká oblíbenosti sportů, u mě jasně a snad odjakživa vede hokej (matně si pamatuju jedno finále federální ligy :-)), jinak asi první hokej, který sem kdy viděl bylo naše finále na MS 1985 v Praze a už tenkrát sem z toho byl nadšenej (to mi bylo 7 let :-))

Z NHL mám první letmé vzpomínky někdy k roku 1990, kdy na Eurosportu dávali highlights a viděl sem tam řádit Jágra s Hrdinou. Pořádně NHL sleduju od finále Kings-Canadiens v roce 1993 (taky mám pěknou hromadu kartiček).

No a momentálně je u mě hned druhý v oblíbenosti americký fotbal (ikdyž teda v televizi koukám víc na něj než na hokej :-)). Soccer je fajn, ale nesleduju ho moc, snad jen ME, MS, a občas Ligu mistrů.

Btw. koukám, že skoro každá diskuse tady skolouzne do OT :-)

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 19:31:09 

To je prece smyslem nevazane diskuze :-D

Mozna by to chtelo nejakyho MODA :-D

Naposledy upravil flanky dne pon 17. lis 2008 19:36:52, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 19:35:51 

no ja myslim, že na tuhle sezónu už to nějak doklepem s tim chatem ve fantasy nebo na tom xchatu, ale pro příští by to bylo super, neradi by jsme tě okradali o čas ;) , ale ty to děláš určitě rád :D

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 19:46:53 
Administrátor

Flanky si rád rejpne koukám :-)

No, pravda je, že na pročišťování fóra a moderování nemám moc čas a ani náladu. Dokud nás tu není tolik a příspěvků taky není mraky, tak to ještě tolik nevadí. Časem se uvidí :-)

Pokud někdo chce, můžu mu udělat práva a může to tu trochu moderovat, a téma případně dělit podle tématu :-) Co, flanky? :o :lol:

PříspěvekNapsal: pon 17. lis 2008 20:06:47 

Rozhodne jsem nechtel rejpat!!! Byt tebou tak bych zadne pravomoce me osobe nesveroval, rad si hraju a potom to tak taky dopada. :-D

Pod mym moderovanim by forum bylo vic free nez je ted :twisted:

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina