stále platí že
na drafte sa fantasy nevyhráva, ale prehrať sa dá... ak niekto má Pujolsa neznamená to že automaticky vyhrá, a ak si niekto myslí že je tam dosť veľký náskok tak ten sa dá v pohode stiahnuť v ďalších kolách draftu

je to len o šikovnosti, prehľade a dobrých rozhodnutiach fantasy playera... v auction? stane sa to že 4 na draft neprídu, 4 to úplne zmrvia lebo to nikdy nehrali a jeden sa parádne nabalí lebo sa vyzná... jo oddelí sa zrno od pliev (toto označenie ja osobne rád nemám), a výsledok? 8 hráčov sa na ligu totálne vyserie, jeden začne drviť všetko a liga začne byť nuda. ja teda hrávam fantasy hlavne pre zábavu a či by som bol na jednej alebo na druhej strane sezónu by mi to pekne otrávilo (tak ako NHL tento rok

)
tento rok som na drafte NBA šomral, že Durant je parádna výhoda a kto je prvý na drafte má brutálny náskok... to isté sa stalo na drafte NHL stým rozdielom že šomral flanky na Ovechkina

... a výsledok? ani jeden z nich nieje jednička v rankoch

(a minulý rok ani Pujols neskončil ako 1 v ranku)
dobrý fantasy hráč dokáže dobre nadraftovať z hocijakej pozície... a žiadne excusy typu "on má Pujolsa ja nie, on má výhodu ja som v prdely" nepozná!!!