co sa tyka OL, dallas ma solidneho RT Colomba, nic extra, a byvaleho overrated pro bowlera Flo Adamsa, ktory je jeden z najhorsich starterov ligy na pozicii LT...
nahradu za nich maju ale Guarda Coryho Proctera, ktory je snad najhorsi backup v lige, tento chlapik nevie blokovat, a co je horsie vymysla stale horsie a horsie chyby..
na tacklov su na benci este Free a McQuistan...Free je mozno ok, ale tiez je to chodiaca penalta, McQuistan je chodiaca penalta neschopna akehokolvek bloku...
Dallas nema ziadnu extra OL, ale to co ma benci donutilo hrat RG Davisa poziciu RT, a flo adams musel pokracovat i napriek zraneniu...kvalita v nasej OL je predovsetkym Davis, za ktorym na inside runoch zakazdym beha Choice...a tiez slusny blokar je center Gurode, to su dvaja najlepsi hraci v OL, Davisa hodnotim fakt dobre, nadpriemer, gurode ako lahky nadpriemer....zvysok je priemerny Colombo, a za nim Flo s Kosierom...Jerry by uz fakt mohol draftnut nekoho do OL...
takze na roya by si nehodil tu porazku proti packers??? ved on zazdil svojimi dropmi aj fumblom 3 drajvy ktore sli po body!!!
tie jeho dropy su neskutocne neuveritelne...uz sa donho opieraju i hviezdy dallasu, tento chlapik bude coskoro na odstrel v texase. Dostava vacsie cashe ako Andre Johnson predsa a porovnaj si ich statistiky....
pocuj, len taka otazka, videl si hrat niekedy tento rok matta ryana??? ved ten chlapik nepodal az na par vynimiek pri starte sezony ziadny dobry vykon!!! videl si zapas proti caroline??? ved hral otrasnejsie nez tony, a to mal celu OL, a Top WR!
co sa tyka inak Rodgersa, tam nieje problem len OL, ale aj samotny Rodgers ktory by chcel vsetko hrat iba cez big play a casto drzi prilis dlho sisku...ale prvotny prusvih je OL...
co my z toho vychadza, Tony tam mal byt uz niekolko kol jednoducho, nie, on nemal problemy kompletovat v tom zapase prihravky, dokazal rozhybat niekolko drajvov, ale cowboys v nich furt vysli na 0...lebo Roy williams, ci Nick Folk, a pak zranenia mali za nasledok desivy vykon OL, Fumble po sacku z blindside spravi i taky Brees, lebo nikto nema oci na chrbte...
proste ja nesuhlasim