| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Sezóna 2008 http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=32&t=10 |
Stránka 10 z 11 |
| Autor: | hop [ úte 30. pro 2008 0:14:17 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Nová sezóna Jet´s |
Takže Jets to podělali a odnesl to Mangini. No, podle mě to je chybnej krok. Favre jde na magnetickou rezonanci, kvůli rameni? No, tak jako výmluva k ukončení kariéry po zpackanym závěru sezóny (2TD a 9INT v posledních 5 zápasech) je to stejně slabý Takže, očekávám že Brett po vyšetření řekne, že to není ideální, aby dál hrál, ukončí kariéru, a Jets si vezmou Cassela btw. v posledním zápase proti Miami - zrovna šli dobrej drive na vyrovnání, a pak šli no huddle a v tu chvíli jsem říkal bráchovi "Teď se dívej, rozjel dobrej drive, teď jde no huddle a hodí INT". No a šup, byl tam |
|
| Autor: | flanky [ úte 30. pro 2008 1:23:31 ] |
Ale ten Cassel jeste neni tak jistej, objevila se zprava, ze Brady mozna prijde o celou 2009 Season, coz znamena ze by si Pats Cassela podepsali na jednu sezonu za nejaky sileny prachy. Manigni je dobry coach, ale holt byl prvni na rane... |
|
| Autor: | PavelBa [ úte 30. pro 2008 10:56:31 ] |
Já bych šel skoro ještě dál - podle mě je otázka zda se Brady vůbec vrátí... |
|
| Autor: | hop [ úte 30. pro 2008 13:47:21 ] |
Hele, s tím Bradym mě vůbec nestrašte. Já věřím, že na 2009 bude OK. |
|
| Autor: | radiator [ úte 30. pro 2008 20:01:28 ] |
Zdravim, dlhší čas som bol off, ale dianie okolo Jets som samozrejme sledoval. Eric Manginiho je škoda. To čo tu uviedli už iní nebudem opakovať - Favreho čas sa skončil. Takže som plný očakávania, kto bude coach-ovať Jets v najbližšej budúcnosti a samozrejme, kto bude hrať na poste QB. To je všetko ešte ďaleko a pred nami je napínavejšia záležitosť - SB. Tri zo štyroch mojich najobľúbenejších tímov postúpili. Ravens, Miami a Eagles. Tím, ktorý príliš rád nemám (Pats) do play-off nepostúpil Aspoň niečo ma môže tesiť |
|
| Autor: | PavelBa [ úte 30. pro 2008 22:16:00 ] |
Já bych Favra úplně neodepsal... podle mě ještě rok dá... |
|
| Autor: | radiator [ stř 31. pro 2008 13:44:13 ] |
Radšej by som dal príležitosť Kellenovi Clemensovi. Ale všetko záleží od stavu ramena s ktorým Favre hádže. |
|
| Autor: | dan09 [ pát 02. led 2009 12:31:39 ] |
Podle mě Farve skončí, frustrace z letošního neúspěchu je u Jets velká. Myslím, že se budou poohlížet po QB jinde, než ve svých řadách.. |
|
| Autor: | Orli [ pát 02. led 2009 12:46:42 ] |
podla mna bol navrat Favreho od zaciatku chyba a pre mna tiez zarukou toho ze Jets do play off nepojdu.... |
|
| Autor: | flanky [ pát 02. led 2009 13:55:58 ] |
Jets jdou do draftu pomerne vysoko a letos do draftu jdou jen dva opravdu kvalitni QB - Stafford a Bradford. Dal uz je to docela bida - jenom QB kolem 3tiho kola. Mozna Harper z Clemsonu, ale toho jsem vcera videl v Bowlu a byl dost nepresnej a nervozni. Potom moznost privest si nekoho z FA, ale tam taky kvalitniho materialu poskvrnu. Vetsinou starici nebo backupy. Jenom Cassel ale ten bude pryc rychleji nez teply housky, nemluve o moznosti ze Brady muze potencialne prijit o celou 2009 sezonu. A jsem zapomel, ze do draftu muze jeste Tim Tebow, ale ten je podle me kandidat na Draft Bust |
|
| Stránka 10 z 11 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|