| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Draft týmů pro turnaj http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=57&t=339 |
Stránka 3 z 4 |
| Autor: | SErgei [ ned 08. bře 2009 20:40:44 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Draft týmů pro turnaj |
souhlasím s hitmanem ikdyž i s orlandem |
|
| Autor: | hitman [ ned 08. bře 2009 21:20:22 ] |
orlando: aly ty by si hral iba za cowboys ako ťa poznám súhlasím zo SErgeiom, toľko nás v turnaji určite nebude aby si sa dostal k Bills, Raiders alebo Lions. ide o to aby tu vyhrával fakt najlepší a preto som za nejakú rotáciu teamov... však pokiaľ by nás bolo extra veľa, môže sa to rozdeliť na prvú a druhú ligu s rozdielnym draftom |
|
| Autor: | Radas [ ned 08. bře 2009 21:20:49 ] |
me to teda za Pats bavi furt a to sem zacal s NFL06 ale nebranim se jinymu tymu a rekl bych ze je tady spoustu kvalitnich tymu takze bych se toho nebal i kdyz tim ze sem v konferencnim finale tak to asi zadnej zazrak nebude |
|
| Autor: | hop [ ned 08. bře 2009 22:48:25 ] |
Upřímně, já experimentovat s týmy nechci. Sem rád, že jsem se jakž takž sehrál se Saints, a jít do dalšího turnaje s neznámým playbookem, tak na to fakt nemám ani energii, ani chuť. Já totiž na víc, jak ten jeden turnajovej zápas týdně, čas mít nebudu, takže o nějakých trénincích na sehrání nemůže být ani řeč. Samozřejmě pokud mi Saints někdo vyfoukne v draftu (což díky mé pozici může být jedině fejkař nebo někdo z nováčků |
|
| Autor: | hitman [ ned 08. bře 2009 22:59:02 ] |
však ale playbook meniť nemusíš... |
|
| Autor: | Orli [ pon 09. bře 2009 0:05:19 ] |
jinak som ako skusal, ze hrat trebars s teamom co hra defense original 4-3 s playbookom pre defense 3-4 a rozhodne to nie je to prave orechove ako ked mam original 3-4 team defense i playbook...a rozhodne s cowboys som absolutne zohraty, ine teamy nic, playbook mam ovladnuty..a viem co mozem od koho cakat..proste by mi to zabralo dost casu zohrat sa..inac Houston by som asi bral veru |
|
| Autor: | SErgei [ pon 09. bře 2009 12:18:23 ] |
orlando: jak říká hitman playbook měnit nemusíš |
|
| Autor: | Orli [ pon 09. bře 2009 14:00:17 ] |
cital si vobec spravu nad tvojim komentarom? tam som to jasne vysvetloval ako je to s tym playbookom .... |
|
| Autor: | SErgei [ pon 09. bře 2009 14:51:24 ] |
jj to máš sice pravdu ale i tak bych to pořád neviděl tak tragicky |
|
| Autor: | Orli [ pon 09. bře 2009 15:35:20 ] |
dobre, tak ti poradim ti vyskusat si to, trebars team ktory hra 4-3 nema hracov usposobenych na 3-4 ..prikladom je viacero teamov, kde napr vacsina teamov co aplikuje 4-3 nema oboch DE usposobenych na run stopping...potom ked si zoberes playbook obrany 3-4, tak sa mozes poskladat, ale obaja DE s primarnou kvalitou pass stop ti prdlajs stopnu nejaky inside run...skusal som to, mam to overene...vermi ze ten rozdiel pri rushoch pocitis, dalsia vec je, ze nemaju niektore defenzivy hrajuce 4-3 dobrych MLB proti rushu, vacsinou su to hraci proti pasu, takze ked uz su deraví DE, k tomu nemas poriadneho "barana" na MLB a ides hrat 3-4, tak sice ti to proti pasu moze slapat, ale to proti runu si prakticky bezbranny... skus to....ja som skusal, vysledny efekt bolo, ze z takou obranou som schopny dostat 2x viac yardov rushom, a to otvara moznosti pre pass...cize inkasovany pocet bodov sa urcite navysi... |
|
| Stránka 3 z 4 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|