já do toho jdu, jedině když starovný bude minimálně 20 euro, jsem klidně i pro 100
v MLB to máme takto:
-----------
V prvním ročníku budou pravidla a ligová nastavení přesně stejná jako v Československé FMLB (včetně případných dvou změn v ligových nastaveních na základě probíhajícího hlasování): viewtopic.php?f=43&t=994
S ohledem na to, že budeme hrát o peníze, bych jenom ještě víc zdůraznil základní pravidlo všech našich fantasy her: každý účastník musí hrát od prvního do posledního zápasu po celou sezónu aktivně, poctivě a férově bez jakýchkoliv manipulací. Zaplacené startovné neznamená, že když přestanu mít šanci, vykašlu se na to a pokazím regulérnost ligy všem ostatním. Právě naopak :salute: :shake:
Dohodnutý termín draftu: středa 29. 3. 2017, 19:30
Česko: Startovné 1000 Kč posílejte na účet číslo xxxxx s příslušným variabilním symbolem a do zprávy pro příjemce uveďte svoji přezdívku.
Slovensko: Startovné 37,86 EUR posílejte jako domácí SEPA platbu v rámci SR na účet číslo IBAN: xxxxxx, BIC: xxxxxx s příslušným variabilním symbolem a do zprávy pro příjemce uveďte svoji přezdívku.
Deadline na příchod peněz na můj účet: pondělí 13. března.
Peníze budou v banku jako 12.000 Kč. Pokud vyhraje některou z cen Slovák, bude mu přepočtena podle aktuálního kurzu. Upozorňuju na to speciálně s ohledem na to, že se brzy očekává konec nezodpovědného sociálního inženýrství ČNB v podobě měnových intervencí a koruna bude asi hodně rozkolísaná. Rozhodující bude kurzovní lístek Fio:
http://www.kurzy.cz/kurzy-men/kurzovni- ... fio-banka/
Rozdělení cen pro výherce
Vítěz základní části: 20%
Celkový vítěz: 45%
Celkové 2. místo: 20%
Celkové 3. místo: 15%