Moje Top Ten - Week 16
Snažím, se snažím... i nějaký ten comment (aspoň kratičký) jsem ze sebe vymáčkl...
1. (1.) Indianapolis Colts - zbytečná porážka... a zápis do historie je pryč... benchnout hvězdy je podle mě blbost... zaprvé jsou lidé zvědavý na ně a ne na zdaleka neadekvátní náhradníky (např. backup QB Colts) a hlavně... když je letos Pro Bowl týden před Super Bowlem, tak se Peyton může zranit třeba tam... pokud ho tam Colts pustí...
2. (2.) New Orleans Saints - porážka s Dallasem byla mrzutá, porážka s Tampou je "big shock"... nad Panthers musí vyhrát - už kvůli sebevědomí...
3. (4.) San Diego Chargers - 10. výher v řadě je argument jako "prase" - navíc ve většině případů nad týmy, které patří mezi širší špičku ligy
4. (5.) Cincinnati Bengals - parta kolem Ochocinca dala zapomenout na loňskou mizérii a urvala (zatím) výhru v divizi a pro Wild Card homefield advantage
5. (3.) Minnesota Vikings - dobře rozjetý stroj se zadrhl... dílem vinou zranění v OL, dílem slabší (alespoň podle mě) formy A.P...a koneckonců vztah Bretta Favra a HC Brada Childresse asi taky nebude úplně 100% OK...ale to vědí pouze oni sami...
6. (6.) New England Patriots - pokud to Bradymu a Mossovi "sedne", nezastaví je nikdo a nikdy... v playoff budou Pats nebezpečím - pokud jim ovšem neskape defense...
7. (7.) Philadelphia Eagles - zápas s Dallasem bude klíčový pro nasazení do playoffs... Donovan and Co. to proto proti Cowboys pořádně rozjedou... i když loňskou katastrofu z posledního kola asi Jerryho boys znovu nezopakují...
8. (8.) Dallas Cowboys - platí pro ně totéž co pro Eagles - jde prostě o "key game"
9. (9.) Arizona Cardinals - proti Rams určitě nehráli na 100%... pro playoffs budou v roli černého koně - dobré pro ně je, že opět začnou doma...
10. (10.) Green Bay Packers - tým, který si zaslouží být přesně tam kde je - mají na to vyhrát velký zápas, proti Cards určitě neodkryjí všechny trumfy
Těsně za Top ten (bez určení pořadí a bez komentářů) jsou:
Baltimore Ravens, Denver Broncos, Pittsburgh Steelers
Divoká karta: New York Jets