| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Diskuze k turnaji http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=94&t=409 |
Stránka 2 z 4 |
| Autor: | flanky [ sob 23. kvě 2009 17:58:02 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Diskuze k turnaji |
... prozatimni vylouceni...??? To je co? Kdyz vyloucit, tak natvrdo Pokud bude Sergei vyloucen, tak by jeden tym v prvnim kole playoff byt BYE, nebo jak tohle chces vymyslet? |
|
| Autor: | dan09 [ sob 23. kvě 2009 19:31:22 ] |
Oki takže postupně: asistent: zítra večer dám přesné termíny pro jednotlivá kola hop, Earl: vyřešené, Earl deadline splnil flanky: - prozatimní vyloučení, protože jsem mu dal do zítra čas na vysvětlení situace (zítra večer kompletně nastavím turnaj, co se týče deadlinu, takhle to dál nejde) - ano pokud bude Sergei vyloučen, bude mít první ze skupiny B v playoff bye. |
|
| Autor: | dan09 [ pon 25. kvě 2009 10:34:01 ] |
News: -SErgei: Definitivně vyloučen z turnaje (jeho účast bude zvážena v následujícím turnaji) -Playoff: První ze skupiny B má v 1. kole playoff BYE -Pavidla: Vytvořeny deadliny pro odehrání zápasů viewtopic.php?f=94&t=426 |
|
| Autor: | dan09 [ pon 01. čer 2009 15:09:44 ] |
News: Nesplněné deadliny bez vysvětlení: orlando7790 (1 zápas) fejkař (2 zápasy) všichni PROZATIMNĚ VYLOUČENI -pokud mají zájem dál pokračovat v turnaji napíší do diskuze. dan09 píše: ... Pokud někdo nebude stíhat či se vyskytne nějaký problém, zašle mi PM (SM) a vyjádří se také do diskuze k turnaji, pokud možno v předstihu! Pokud toto nesplní je automaticky vyloučen z turnaje a jeho účast bude zvážena v dalším turnaji!!! ... Trochu mě štve, že se tady s něčím dělam, věnuju tomu čas a vy nenapíšete ani slovo, vím že jste na fóru téměř denně a všechny vás znám, ale přesto pokud budu upřednostňovat jedny, tak na to začnou kašlat ostatní a ten turnaj mužu zrušit!! |
|
| Autor: | hop [ pon 01. čer 2009 16:06:49 ] |
No minimálně já jsem se s fejkařem předběžně domlouval na náš zápas. |
|
| Autor: | fejkař [ pon 01. čer 2009 16:21:29 ] |
kupříkladu já jsem dnes domluvenej s Tommejtem a s hopem je záýpas v jednání. Omluvám se, že jsem Ti nedal vědět, netušil jsem, že se to až tolik týká i mně... |
|
| Autor: | dan09 [ úte 02. čer 2009 5:07:55 ] |
No jo ani bratr obr se nevyhne mé tvrdé ruky zákona Jinak jak je na tom Orlando?? |
|
| Autor: | fejkař [ úte 02. čer 2009 10:23:32 ] |
...samo, že to chápu bratře obře. Football neni žádnej soccer, kde si můžou holky dělat co chtěj... ...jak by řekl poručík Mazurek: "Kazeň musi byt, tak to ma byt, tak je to spravne"... |
|
| Autor: | Orli [ úte 02. čer 2009 14:43:52 ] |
to dan: som ochotny pokracovat samozrejme, ale nemyslim ze stihnem odohrat vsetky zapasy, 12. juna odlietam do skotska, dovtedy sa teda pokusim odohrat co najviac matchov.... |
|
| Autor: | dan09 [ úte 02. čer 2009 19:37:33 ] |
Pokud splníš včas deadliny a i všichni ostatní, tak můžeš celý turnaj stihnout |
|
| Stránka 2 z 4 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|