Špekulácie okolo startera na pozícii QB v Jets sa pomaly začínajú hýbať. Ratliff - jeden z trojice kandidátov na pozíciu jednotky v tíme citoval Rexove slová, že "súboj o pozíciu je otvorený a je to príležitosť aj pre neho (Ratliffa)."
Je síce predčasné hovoriť, či Jets zoberú nejakého veterána, alebo sa budú snažiť draftovať slušného QB, pretože sa to dozvieme až ex-post
(jednoducho podľa toho čo spravia), ale aj napriek tomu, že ani jedného z uvedenej trojice hráčov príliš nepoznám, trúfam si vysloviť domnienku, že budúcu sezónu bude hrať ako jednotka jeden z trojice spomínaných. Prečo:
1. miesto Jets v drafte podľa mňa nepraje tomu, aby zobrali slušného QB. Aj keď stať sa môže všetko
A s nejakým menej perspektívnym (vzhľadom k pozícii v drafte) a naviac neskúseným (v NFL) QB to podľa mňa skúšať nebudú. Aj keď skúsenosti má len Clemens (tiež len pár zápasov). Ratliff a Ainge ešte nehrali v NFL. O perspektívach týchtotroch by sa síce dalo sikutovať, ale nedostali ešte šancu.
2. money, money, money
- veľké prachy na veterána aj keď skúseného?
Je to podľa mňa pravdepodobnejšie ako cesta draftom, ale pri rexovom ponímaní hry menej pravdepodobné
Peniaze z limitovaného rozpočtu je možné použiť aj rozumnejšie
3. rexov štýl ponímania hry a tiež čerstvé skúsenosti
Čo sa týka skúseností - mužstvo sa môže dostať ďaleko aj s neskúseným QB, ak má našlapanú obranu (viď Ravens s Flaccom)
Rex si zakladá na silnej obrane a útokoch vedených po zemi. Načo drahého QB?
Už sa opakujem, ale teraz som to zosumarizoval.
Uvidíme, čím nás prekvapí Jets v nasledujúcom polroku
Aké je vhodné riešenie pozície QB (startera) v Jets podľa Vás?
tesím sa na odpovede