| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| CZNFL League 10 http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=64&t=699 |
Stránka 8 z 14 |
| Autor: | flanky [ pon 16. srp 2010 19:18:18 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: CZNFL League 10 |
Nejsem jako Base, sem mnohem krasnejsi, hodnejsi, privetivejsi a mam mnohem vic vlasu |
|
| Autor: | Orli [ pon 16. srp 2010 19:26:04 ] |
ak ma niekto nieco proti auction draftu, tak je to tym, ze by asi nevedel si spravit poriadny rank na aukcny draft, alebo sa toho jednoducho boji, lebo to neskusal a prijde mu to "nove" ci komplikovane... ako pisal hitman, ide o draft ktory vas neobmedzuje poradim, a potom by sa pavol nemusel vyplakavat ze prisiel o super poziciu na drafte... je to zaujimava varianta kazdopadne a ako vidim ze cechoslovaci sme nielen narod wagonerov ale aj tvrdych konzervatistov...pri aukcnom drafte si jednoducho staci ocenit hracov cenovo a mate to...je to zaujimava forma a pretoze ze je to vami neodskusane tak to nemusi byt automaticky i zle... totiz flanksove slova nedavaju zmysel, najskor zadrie ze je vyrazne proti auction draftu a nakoniec sa dozvieme, ze je preto tak proti, lebo mu neprirastol ku srdcu ide o to ze normalny draft, ma poradie, ktore dava hracom zo zaciatku a konca iste vyhody, a samozrejme ze ked vam nalosuje draft 10. poziciu na drafte, tak na AD mozte zabudnut...na druhej strane pri auction drafte ma AD ten kto zaplati najviac... 1) takze suhlasim s hitmanovym navrhom s poctom hracov v teame, pozicie sedia, ak bude vacsina za to ze 7 BN je vela, som za navrh default a teda 6 hracov na BN 2) ok, auction draft je teda pre vas kacirstvom |
|
| Autor: | flanky [ pon 16. srp 2010 19:38:28 ] |
Duvod proc sem proti je, ze drtiva vetsina Auction draft nikdy nedelala a buhvijak by to dopadlo. Potom bysme se dockali nareku, ze ma blbe nadraftovano, protoze nevi jak Auction draft funguje. To ze se mi auction draft nelibi a neprirostl k srdci je muj osobni duvod a moje sentimentalita |
|
| Autor: | Pompey [ pon 16. srp 2010 19:41:06 ] |
tak auction draft můžem udělat v nějaký vedlejší funny lize na vyzkoušení |
|
| Autor: | hop [ pon 16. srp 2010 20:56:05 ] |
orlando: Auction draft nechci, protože je prostě na hony vzdálen realitě, narozdíl od sneak draftu. To jen za mě. |
|
| Autor: | Orli [ pon 16. srp 2010 21:07:37 ] |
tak na hony vzdialeny realite..toto je tvrdenie, teraz ho skus pls niecim podlozit |
|
| Autor: | PavelBa [ pon 16. srp 2010 21:58:47 ] |
uff... přečetl jsem to celé a dost mě to vyčerpalo... takže za mě stručně 1) jsem pro variantu č. 1 - dvě ligy (veteráni a nováčci, ať se sestupuje a účastníky v ligách ať určí hitman jako šéf ligy) 2) jsem pro klasický draft 3) jsem pro 6 BN a nevadí mí varianta WR/RB 4) FA má své kouzlo a nerad bych se obral o možnost vytáhnout odtamtuď sleepera pár vteřin předtím než to udělá někdo jiný...viz.vloni v keeperu Matt Stafford kterého jsem nasadil jako big risk a on proti Browns hodil 6TD a měl přes 400 yardů... 5) nevím co Orlando řeší - vloni mi vůbec nevadilo, že jsem přišel o nějakou výhodnou pozici na draftu... vadilo mi, že se nedraftovalo ten den na který sme všichni čekali a kdy s tím každý počítal...a víc se o tomhle bavit nebudu 6) přizpůsobím se čemukoliv a jsem pro aby to rozhodovali šéfové lig 7) hlavně ať už to začne... |
|
| Autor: | Orli [ pon 16. srp 2010 22:13:43 ] |
PavelBa píše: 5) nevím co Orlando řeší - vloni mi vůbec nevadilo, že jsem přišel o nějakou výhodnou pozici na draftu... vadilo mi, že se nedraftovalo ten den na který sme všichni čekali a kdy s tím každý počítal...a víc se o tomhle bavit nebudu vuuuubec ti to nevadilo |
|
| Autor: | hitman [ úte 17. srp 2010 17:47:00 ] |
ok takže takto... hráme default fantasy čiže: QB, RB, RB, WR, WR, WR, TE, K, DEF, BN, BN, BN, BN, BN, BN... scoring system ostáva taktiež default (možno pridám return yards) hráme dve ligy bez zostupu a postupu. v prvej budú veteráni a jej zloženie bude nasledovné: original six: flanky, hop, PavelBa, iamwhite, dan09 a hitman trojica bez ktorej by to nešlo: fejk, orlando a pompey ďalšia trojica ktorá si zahrá hlavnú ligu sa určí na základe hlasovania kde bude na vás aké kritéria vyberiete (rivalita, aktivita na fóre...). druhú ligu bude hrať zvyšok... |
|
| Autor: | PavelBa [ úte 17. srp 2010 18:02:59 ] |
jo... líbí se mi to takhle |
|
| Stránka 8 z 14 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|