chalani tento trejd bude zamietnuty z niekolkych dovodov:
1.) tieto opcie zbytocne komplikuju situaciu a su nevidanym javom, keby to bolo nieco co davalo zmysel, ale toto su len pokusy ako sa hrat na poistovnu... bohuzial v pozicii manazera budete musiet brat alebo nebrat risk, problem je ze ani sam tomu trejdu v tej opcii nerozumiem, navyse su tam MIESANE picky z buducich rokov s pickmi so sucasnosti BEZ TOHO aby bolo indetifikovane z ktoreho roku su vsetky picky, inymi slovami totalny neporiadok
2.) ak mal ten trade prebehnut teraz, tak by musel byt rovnaky pocet hracov na oboch stranach, rovnaky pocet pickov z roku 2014 na obidvoch stranach
3.) uvazoval som o neumozneni trejdovania buducorocnych pickov a skutocne to zrejme asi aj budem aplikovat, pretoze trackovanie takychto trejdov vznesie otazky kedy tieto trejdy dodatocne vykonat, kde to zapisovat atd... inymi slovami som ako komisar chcel mat na starosti LEN offseason trejdy, s tym ze pocas sezony si vystacite s nastrojmi na trejdy od yahoo
Tento trejd prepracujte nasledovnym sposobom ak chcete aby som vam ho do draftu presunul a schvalil:
1. bez buducorocnych pickov
2. rovnaky pocet pickov z draftu 2014 na oboch stranach
3. rovanky pocet hracov na oboch stranach
Pokial chcete zahrnut buducorocne picky, pockajte s trejdom do draftu, po nom bude mozne ich trejdovat