Právě je pon 04. pro 2023 11:06:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CSF League 2008 Waiver Wire
PříspěvekNapsal: úte 07. říj 2008 13:26:21 

Kdyz se tak divam na Transfer Board tak to tam dost lita, si pripadam jak na Wall Street :lol:

Look up! Get up! And don't ever give up!

PříspěvekNapsal: úte 07. říj 2008 22:39:40 

Já udělal také pár změn a už do toho asi dále sahat nebudu. Klíčové pro mě bude jak zápas vyjde Washingtonu. Jinak změn je dost... Hlavně zde ale chci říct, že Fantasy je super zábava a jak mi psal Hitman "keď ma to chytí, už ma to nepustí"... a přesně to se mi stalo :D :roll: :lol: Hitmane díky :!:
Jinak teď se sem pár dní nedostanu, tak mě posím omluvte... už aby byl víkend :!:

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 0:30:17 
Administrátor

Jojo, Fantasy je návyková :-) Momentálně mám tolik týmů, že uvažuju, že jich pár necham plavat... NHL: 3xFantasy + 1xSalary, NFL: 2xFantasy + 2xSalary.

PříspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 5:52:04 

Neplánovaně jsem u netu, takže Ti Hope odpovím. Návykový je vůbec celý americký fotbal (třeba jenom i kartičky...). Jinak tolik Fantasy týmů bych fakt nezvlád. Momentálně mi jeden stačí až až - stejně myslím skoro jenom na to jak poskládat tým na víkend :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 9:37:51 

HoP uz to trosku prehani s temi Fantasy tymy. Tohle bych teda nezvladl, hlavne bych nevedel kterej tym je kterej a co tam mam za hrace.

Ja zacal se dvema Fantasy tymy na NFL.com, ale pote co jsem zacal na Yahoo, tak sem slabsi z tech tymu odsunul. Taky kdyz ztratite v jednom tymu Bradyho, Willie Parkera, Shockeyho, Boldina tak uz vas to zakonite moc nebavi :?

Look up! Get up! And don't ever give up!

PříspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 15:55:01 
Administrátor

Já to nepřeháním :-) Jde o to, že Fantasy hraju poprvé a když sem si začal s NHL, tak sem se přihlásil do ligy s autopickem. No a moc se mi ten tým nelíbil, tak sem si založil další dva na live draft. No ale nakonec mi vyšly free agenti i do toho autopicku a ani jeden tým nevypadá zle. Takže počkám až začne sezóna a pak se toho nejslabšího zbavím.

Salary Cap NFL - v NHL hraju už hodně let, takže nemůžu vynechat ani NFL. Pro NFL mám dva týmy a přesně - jeden byl postaven kolem Bradyho a Mosse, takže ten je odepsanej, protože prostě tyhle dva hráči stojí 50% rozpočtu, a kolem nich sem musel dát levnější. Brady se zranil a překopat celej tým, to trvá dlouho, když nechci kupovat trejdy.
Druhý tým v Salary sem postavil líp, a tyk se mi s ním daří, a jsem kolem 4.400 místa z asi 98 tisíc, což je hodně slušné umístění, na to že to hraju druhou sezónu.

Salary Cap NHL - jak říkám, hraju rok co rok asi 5-6 let, poslední 4 roky s kamarády a dost se hecujeme, takže to nejde vynechat. Letos mám už jen jeden tým. Tam se mi daří již tradičně, kromě playoff. V základních částech jsem zatím vždycky byl z nás tří nejlepší, jednou jsem byl celkově v TOP 1000.

No a nakonec Fantasy NFL - letos také prvně, začal jsem na nfl.com ve 3. týdnu, bohužel draft sem šel autopick, takže to tak dopadlo a bilanci mám zatím 1-2. (Vyhrál jsem teď v neděli a to díky 2 výměnám za free agenty 15 minut před začátkem - TE a K - nebýt toho, zas bych rupnul). A k tomu naše liga...

Zatím se mi nechce vzdávat nic, ale myslím že během sezóny pár týmů nechám plavat.

P.S. Nikdy sem jich tolik neměl :-)

PříspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 16:55:47 

Mňa Solary Cap moc nebaví, predsa len fantasy liga je fantasy liga a má to svoje krásne čaro. Pred pár týždňami som dohral Baseball Fantasy (hral som prvýkrát), kde som skončil 11 z 12 a to som sa na draft pripravoval takmer 4 hodiny :oops: . Ale nevzdal som to, a dúfam že v tej našej lige to taktiež nikto z vás predčasne nezabalí, pretože to už potom stráca ten efekt... Okrem toho som prihlásený do jednej ligy hokeja, basketu, hrám aj Pro Football Pick'em a v Survival Footballe som už dead. A to hlavné hrám 4 futbalové ligy - viac sa na yahoo už nedá :lol: . Vo všetkých ligách je to zatiaľ rozohrané celkom dobre a bude to dosť tesné do konca. teda okrem tej našej - škoda toho môjho draftu mohol som byť viac konkurencieschopný :(
Tu je môj naj výsledok v tejto sezóne: 134 bodov... inak na Granta mám fakt šťastie - mám ho až v troch fantasy teamoch :roll:
Obrázek

Inak čo sa týka tejto našej ligy, mám ešte niečo v pláne rozbehnúť od budúcej sezóny... Možno trochu odvážny projekt, ale na to je ešte príliš skoro a včas sa dozviete ;)

PříspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 19:35:06 
Administrátor

Moc hezkej výsledek :-)

No na ten projekt sem teda moc zvědavej, co to bude... :-)

Jinak teda baseball a basketbal jdou uplne mimo mne, takže tam vůbec nemá smysl hrát, fatk neznám skoro žádnýho hráče...

Jinak teda Salary Cap jsem hrál kdysi i Premiere League, ale ta byla snad jednu sezónu a pak ji zrušili.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina