Já to nepřeháním
Jde o to, že Fantasy hraju poprvé a když sem si začal s NHL, tak sem se přihlásil do ligy s autopickem. No a moc se mi ten tým nelíbil, tak sem si založil další dva na live draft. No ale nakonec mi vyšly free agenti i do toho autopicku a ani jeden tým nevypadá zle. Takže počkám až začne sezóna a pak se toho nejslabšího zbavím.
Salary Cap NFL - v NHL hraju už hodně let, takže nemůžu vynechat ani NFL. Pro NFL mám dva týmy a přesně - jeden byl postaven kolem Bradyho a Mosse, takže ten je odepsanej, protože prostě tyhle dva hráči stojí 50% rozpočtu, a kolem nich sem musel dát levnější. Brady se zranil a překopat celej tým, to trvá dlouho, když nechci kupovat trejdy.
Druhý tým v Salary sem postavil líp, a tyk se mi s ním daří, a jsem kolem 4.400 místa z asi 98 tisíc, což je hodně slušné umístění, na to že to hraju druhou sezónu.
Salary Cap NHL - jak říkám, hraju rok co rok asi 5-6 let, poslední 4 roky s kamarády a dost se hecujeme, takže to nejde vynechat. Letos mám už jen jeden tým. Tam se mi daří již tradičně, kromě playoff. V základních částech jsem zatím vždycky byl z nás tří nejlepší, jednou jsem byl celkově v TOP 1000.
No a nakonec Fantasy NFL - letos také prvně, začal jsem na nfl.com ve 3. týdnu, bohužel draft sem šel autopick, takže to tak dopadlo a bilanci mám zatím 1-2. (Vyhrál jsem teď v neděli a to díky 2 výměnám za free agenty 15 minut před začátkem - TE a K - nebýt toho, zas bych rupnul). A k tomu naše liga...
Zatím se mi nechce vzdávat nic, ale myslím že během sezóny pár týmů nechám plavat.
P.S. Nikdy sem jich tolik neměl