Ahoj, tak liga vrcholí a každá výhra dobrá. V 11. týdnu se mi podařilo ukořistit důležitou výhru nad jedním z předních týmů ligy, a v týdnu 12 bych rád navázal
Ale opět řeším sestavu:
1. QB: Romo proti SF nebo Orton proti STL? Obojí dobrej matchup, Romo se po zranění dostává zpět do formy, Orton po návratu vyhořel, ale proti STL by se mohl utrhnout. Tak nevím, pořád spíš věřím víc Tonymu, co vy?
2. WR: Mám Colstona, ale ve FA se nabízí Lance Moore. Kdo bude mít proti GB víc prostoru?
3. RB: Mám Jones-Drew a Parkera. Z FA můžu vzít Warricka Dunna, který po zranění Grahama asi bude mít prostor. Nebo můžů vzít i Cadillaca, ale je to prozatím nejistá volba...
4. TE: Docela bída, mám Fasana a ve FA nic moc, asi jedině Daniel Graham (matchup proti Raiders)
No, shrnuto a podtrženo, abych mohl někoho vzít, musím někoho dropnout. K dropnutí se nabízí Mewelde Moore (ale bojím se aby se Parker zas nezranil), Donnie Avery (má ale celkem OK matchupy pro playoff), Matt Jones, Kyle Orton (pokud mi hraje Romo), Marques Colston (pokud je Lance Moore lepší volba)
No, to je zase věcí na rozmyšlení. V naší lize mám s WR problém a tady si nemůžu vybrat, koho nasadit. Ono to také vypovídá ale něco o kvalitě mojí ligy na nfl.com - je vidět, že někteří majitelé týmů moc aktivně nehrají, protože by spousta hráčů ve FA za normálních okolností ani nebyla. Řada týmů má také mezi aktivními hráči některé, kteří nehrají, nebo měli bye.
Šanci na playoff mám značnou, ale nesmím ty poslední tři zápasy zvorat, všechny jsou proti divizním rivalům:
12. týden proti týmu s bilancí 3-6 (4. místo v divizi)
13. týden proti 6-3 (1.)
14. týden proti 5-4 (3.)
(já mám po 11. týdnu 6-3, jsem druhý v divizi)
Díky za názory