| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Fantasy Baseball '11 http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=87&t=981 |
Stránka 4 z 7 |
| Autor: | PavelBa [ sob 05. bře 2011 18:43:32 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Fantasy Baseball '11 |
Orlando... jseš holt pořád mladej a ... A jinak jsem pro, aby to rozhodl Hitman. Já budu hrát i když by to bylo jako auction draft... ale jsem samozřejmě pro snake |
|
| Autor: | Orli [ sob 05. bře 2011 19:14:26 ] |
flanky píše: orlando7790 píše: ze vraj had je spravodlivy inak hitmanov fakt co povedal berem, aukcia je narocnejsia na pripravu a je bohuzial nad schopnosti niektorych mozgov viz flanky Byt tebou, tak nad inteligenci jinych lidi nepolemizuji a drzim hubu... no jo jasne flankous, z neho a jeho 40 dolaroveho Mossa sa proste vtipy robit nemozu |
|
| Autor: | Orli [ sob 05. bře 2011 19:16:01 ] |
PavelBa píše: Orlando... jseš holt pořád mladej a ... A jinak jsem pro, aby to rozhodl Hitman. Já budu hrát i když by to bylo jako auction draft... ale jsem samozřejmě pro snake ja len pavliku ak je had spravodlivy tak ja neviem no.... v hadovi si mozu na pujolsa siahnut max prvy dvaja ludia...v aukcii 12 ludi....ale inak je had spravodlivejsi, vsakze |
|
| Autor: | PavelBa [ ned 06. bře 2011 9:01:54 ] |
hmm... no já Alberta ani nechci takže mi je jedno jestli ve snake budu první nebo ne... každopádně jak říkám, ať to hitman rozhodne jako šéf ligy |
|
| Autor: | Orli [ ned 06. bře 2011 12:38:29 ] |
sikovne si sa vyhol odpovedi, kazdopadne vsetci ju pozname |
|
| Autor: | hitman [ ned 06. bře 2011 13:56:13 ] |
stále platí že na drafte sa fantasy nevyhráva, ale prehrať sa dá... ak niekto má Pujolsa neznamená to že automaticky vyhrá, a ak si niekto myslí že je tam dosť veľký náskok tak ten sa dá v pohode stiahnuť v ďalších kolách draftu tento rok som na drafte NBA šomral, že Durant je parádna výhoda a kto je prvý na drafte má brutálny náskok... to isté sa stalo na drafte NHL stým rozdielom že šomral flanky na Ovechkina dobrý fantasy hráč dokáže dobre nadraftovať z hocijakej pozície... a žiadne excusy typu "on má Pujolsa ja nie, on má výhodu ja som v prdely" nepozná!!! |
|
| Autor: | flanky [ ned 06. bře 2011 14:57:38 ] |
Co znamená "šomral"? Já bych v NHL z prvního fleku bral Sida Dobrý fantasy hráč umí hrát i se zmrveným draftem, zvlášt v tak dlouhé lize jako je MLB |
|
| Autor: | Orli [ ned 06. bře 2011 15:04:52 ] |
hitman: posledna veta je irelevantna beriem aspon ze hitman si to vie odovodnit, ale ze niekto iba z voleja napise ze aukcia je volovina lebo spackal v aukcii svoje prve dva drafty hm..to je obycajny alibizmus poznamka tento rok hrame 12 format, z FA si uz flanky tim nevybudujes, rataj s tym |
|
| Autor: | PavelBa [ ned 06. bře 2011 17:22:44 ] |
já auction neodsuzuji a pokud to hitman rozhodne tak do toho jdu... i když jsem to ještě nepokoušel, takže tak jeden dva mocky bych na to dát musel |
|
| Autor: | hitman [ pon 07. bře 2011 20:36:41 ] |
Pompey nakoniec odstúpil, takže máme jedno miesto voľné!!! |
|
| Stránka 4 z 7 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|