| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Kdo vyhraje superbowl? http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=104&t=966 |
Stránka 3 z 4 |
| Autor: | Gilth [ pát 14. led 2011 13:56:40 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Kdo vyhraje superbowl? |
Pompey píše: ...Osobně nevim v čem Packers působí retro, a co na jejich dresech je tak retro taky nevim... Tak ted nevim jestli si ze me (z nas) utahujes a nebo to myslis vazne Zkusime si to ukazat na jinem tymu treba Rams, tam je to ukazkove. Obr. č. 1) retro dresy = základní PASTELOVÉ barvy (typicky zastupce Colts, Browns, Bears, Giants) Obr. č. 2) nové dresy = snaha o typizovanou barvu, neco osobitejsiho, kde uz jen odstin barvy evokuje klub (nestandardni svetle/tmave odstiny, pouzite smesi barev), snaha o pouziti "kovovych" odstinu (zlata, stribrna), pouziti modernejsich fontu (typicky zastupce Lions, Eagles, Panthers) ![]() A ted kvizova otazka specialne pro tebe, do ktere skupiny zaradis Packers? |
|
| Autor: | fejkař [ pát 14. led 2011 15:23:27 ] |
No jo, ty vaše ankety o playoff.... Kdo to má pořád číst tady a nad něčim furt přemejšlet. Vemte si příklad ze mně, mě už třeba od konce 17.weeku NFL vůbec nebaví a nesleduju jí... Já už se v klidu válim jako Boss, občas nasednu do vypučenýho Dodge a zajedu si pro bečku piva. Docela mi začal chutnat Bernard. Až se vrátim domů, tak si dám ale nejdřív v klidu kafe. Nejlepší stejně dělá Jacobs, to mám vyzkoušený. Možná si v rodíně zažádám na příští sezónu o nějakej ten Grant, abych si pořídil gamepass. Ale teď je na to asi ještě brzy a tohle rozhodnutí nechám na Diehl. Z nudy se na chvíli podívám na televizi, teď už v ní jde ale stejně jenom soccer. Doufám jenom, že zas nebude hrát Blackburn. Zjišťuju ale, že se stejně kromě footballu na Nicks jinýho nedá koukat, takže telku vypnu a radši se natáhnu. Takhle když už je k večeru tak mě docela i Boley nohy a v době playoff si už léta nechávám Snee(t) o Super Bowlu. Snad tedy za rok. Tuck se mějte... ...Let´s Go Giants a šišce zdar |
|
| Autor: | Gilth [ pát 14. led 2011 16:07:56 ] |
Fejky 10/10!!! |
|
| Autor: | Pompey [ pát 14. led 2011 16:15:08 ] |
No dobrá tak mají teda retro dresy, když myslíš, ale důvod proč by jim lidi nefandili v tom rozhodně neni, mě rozhodně se líbí "švédský" dresy rams víc než co mají teď, vyblitý eagles dresy a seahawks, patriots to je hnus největšího kalibru |
|
| Autor: | tommejto [ pát 14. led 2011 16:16:53 ] |
Teda pane Fejk... hezky pěkně |
|
| Autor: | Angeell [ pát 14. led 2011 23:22:37 ] |
fejkař souhlas s pompukem, taky nevidím na packers nic špatnýho. |
|
| Autor: | flanky [ pát 14. led 2011 23:30:34 ] |
Ja bych nerozlisoval kdo je Cool podle dresu, ale podle toho jak je ktery tym ted silny, jake ma hvezdy a kolik videi ty hvezdy maji na Youtube. Co sleduju u mladych fanousku, tak je to hlavni faktor |
|
| Autor: | nerazzurro [ pon 17. led 2011 22:01:00 ] |
(nevim jestli si to někdo pamatujete, nebo to možná bude v nějaký sekci) před sezonou nebo na začátku sezony jsem psal že vyhraje jeden z trojice Jets, Steelers, Packers a vida, všichni tři v první čtyřce. Hlavně ste se smáli u Jets, že Sanchez na to nemá a že ani v Play off nebudou, no snad vás ten chlapec trošku přesvědčil o svých kvalitách a že z něj něco opravdu bude! Jinak je mi docela jedno kdo vyhraje, ale Bears bych to přál asi nejvíc, uvidíme co Cutler - ty jeho zatmění mysli a zbytečný inti jsou fakt pro Bears nebezpečný. |
|
| Autor: | tommejto [ úte 18. led 2011 16:39:27 ] |
Tak Sanchezem to opravdu není... místo něj by tam mohl bejt klidně backup a dopadlo by to stejně |
|
| Autor: | Tyrael [ úte 18. led 2011 22:26:38 ] |
D Jets hrála úžásně. |
|
| Stránka 3 z 4 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|