Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Johnny
|
Předmět příspěvku: Má cenu začít hrát v 18 letech? Napsal: čtv 12. led 2017 19:52:37 |
|
|
Zdravím je mi 18 a asi rok zpátky u nás na škole byli Lions dělat nábor. V té době sem byl, ale bohužel po úrazu z kopané, takže jsem tomu moc nevěnoval pozornost. Zranění se zahojilo, ale kopaná mě nějak přestala bavit a jelikož sem si chodil s kamarádem házet na hřiště ragbyovým míčem, tak sem si vzpomenul na to jak u nás byli Lions a napadlo mě, že bych mohl začít s americkým fotbalem. Je mi 18, měřím 185 cm a vážím 75 Kg, chodím do posilovny a pořád rostu, takže váha ještě půjde nahoru. Chodil sem na atletiku a moje hlavní disciplína byli sprinty. V kopané jsem byl na postu hlavního stopera, takže si dokážu udělat přehled o dění na hřišti. Na vesnici jsme chodili hrát hokejbal a rok jsem ho hrál závodně, takže jsem zvyklí na hity a kontakt. Chtěl bych se tedy zeptat jestli o mě vůbec budou někde stát a jestli nebude vadit, že oproti ostatním budu pozadu. Popřípadě nějaké tipy na kluby a pokud někdo poradí ještě s něčím jiným tak budu určitě rád. Děkuji moc
|
|
Nahoru |
|
|
hop
|
Předmět příspěvku: Re: Má cenu začít hrát v 18 letech? Napsal: čtv 12. led 2017 20:56:02 |
|
|
Administrátor |
Registrován: ned 21. zář 2008 11:39:22 Příspěvky: 982 Bydliště: Praha
|
Být tebou, tak prostě kontaktuju přímo nějaký klub. Já myslím, že tě vezmou, vše se dá dohnat. Zkus klidně Lions, když už nic jinýho, můžeš si od nich nechat poradit.
_________________ S fórem začněte pracovat zde. | Podpořte prosím fórum.
|
|
Nahoru |
|
|
Johnny
|
Předmět příspěvku: Re: Má cenu začít hrát v 18 letech? Napsal: čtv 12. led 2017 22:36:19 |
|
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|