| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| Keeper League 2011 http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=117&t=1028 |
Stránka 5 z 6 |
| Autor: | hitman [ pon 29. srp 2011 20:16:54 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: Keeper League 2011 |
Zhodnotenie draftu na základe projekcií: sorry za veľkosť ale lepšie to urobiť nešlo (teda išlo, ale bolo by to komplikované tak som sa na to vykašľal k veci... tabuľka zahŕňa všetkých hráčov a ich projekcie prebrané z RW (sú aktuálne a patria k TOP na nete, aj keď nie sú ideálne). prvý stĺpec je draftové poradie, nasleduje meno hráča, pozícia, ADP a fantasy points celková tabuľka: FP - fantasy points za komplet team, FP/7 - fantasy points za 7 pozícií ktoré tvoria jadro teamu (konkrétne QB, RB, RB, WR, WR, WR, TE)... zoradené podľa FP/7 keďže podľa mňa je to lepší ukazovateľ kvality teamu (DEF a K možno hrať na matchupy) a sila BN je odrazená v FP Snáď sa flankymu ten Foster zláme kompletne lebo náskok takmer 100FP je fakt extrém. Na posledného dokonca 400FP... Ale nezabúdajte na jeden zaujímavý trend - koho označím za najlepší team ten väčšinou padne škaredo na hubu a koho označím za najhoršieho ten to všetko nakopáva. Takže najhorší draft mal jednoznačne majiteľ teamu - Brady's Bunch |
|
| Autor: | nerazzurro [ pon 29. srp 2011 20:42:29 ] |
jestli ty projekce dělal ten co na MLB tak vůbec nemá cenu to číst btw: vyšli někdy ty projekce aspoň na 25%? no sem zvědav, mám převzatej tým (byl pěkně na pitchu), takže na první příčku budu útočit až za pár let nejspíš. Ale i tak, letos se pokusim... |
|
| Autor: | flanky [ pon 29. srp 2011 20:48:34 ] |
Hitman, zabiju te ty parchante! Ted mam na sobe curse |
|
| Autor: | PavelBa [ pon 29. srp 2011 21:14:30 ] |
jsou to jen projekce... takže k mému poslednímu místu: Larry udělá více bodů Shipley rovněž podhodnocený Moss má 0, ale to je omyl protože někde hrát bude a pro mě je to 3. WR |
|
| Autor: | hitman [ pon 29. srp 2011 21:51:10 ] |
najlepší WR za posledné dve sezóny mal 213 a 209 FP... dať Larrymu 203 je podľa mňa úplne v poriadku OK, keďže tento druh zhodnotenia draftu nieje veľmi populárny, tak v budúcnosti vás už s nim zaťažovať nebudem |
|
| Autor: | flanky [ pon 29. srp 2011 22:17:59 ] |
Jako takovy je zo super, jen se mi na tom nelibi vysledek toho review |
|
| Autor: | Orli [ úte 30. srp 2011 10:33:36 ] |
hitman píše: najlepší WR za posledné dve sezóny mal 213 a 209 FP... dať Larrymu 203 je podľa mňa úplne v poriadku OK, keďže tento druh zhodnotenia draftu nieje veľmi populárny, tak v budúcnosti vás už s nim zaťažovať nebudem boze moj nieze by ste boli ludia vdacny, ze ziskate aj ine okrem vasho review....ale budete este aj pindat.... spravit taketo review zaberie nemalo casu, hitman si dal tu namahu a niektory sa zmozete fakt iba na pindanie.....aby hitman videl, ze niektory si jeho pracu cenia, tak dodavam, mne je jedno ci mi dal rotoworld u forteho o 10 menej alebo 20 viac proste, som rad ze som zistil ako som na to podla rotoworldu a mam tak k dispozicii aj nezavisle review okrem mojho pohladu, ako inak skvele spracovane, ja dufam ze podobne sa dockame review i yahoo A, pretoze stale su tu ludia ktori o to seriozne stoja |
|
| Autor: | Dev.iL [ úte 30. srp 2011 10:50:07 ] |
mě se to taky líbí a ani nemám námitek páč sem podobné postavení svého týmu očekával nebyla to povedená offseason, ale třeba překvapíme jinak doufám, že flanky si najde čas a dočkáme se jeho zhodnocení podobně jako loni |
|
| Autor: | Brady7Rings [ úte 30. srp 2011 14:46:21 ] |
noo mna tiez tieto review strasne bavia citat a vzdy ma to bavi citat.. je jedno ci ma da totalne dole alebo opacne.. tento rok som prekvapeny ze som neni posledny |
|
| Autor: | flanky [ úte 30. srp 2011 15:41:26 ] |
Měl si dobrý draft, akorát Hightower byl trošku reach a já osobně nikdy neberu dva TE, ale tu už je věc strategie |
|
| Stránka 5 z 6 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|