| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| NCAA Turnaj http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=57&t=281 |
Stránka 2 z 4 |
| Autor: | Orli [ čtv 05. úno 2009 19:24:05 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: NCAA Turnaj |
SErgei píše: nic proti orlandoj ale musim se zastat dana vážně si v chatu řekl dřív ja mozem za to, ze som akurat necumel na chat? asi je to trochu blbe, ne? kdyby som bol v tom momente na chate, tak to povim skor...a potom by si tvrdil, ze sorry dane, orli to povedal skor? jako sa mi to nezda...do vlakna sme mohli ale pisat naraz |
|
| Autor: | flanky [ čtv 05. úno 2009 19:33:46 ] |
Sry Orlando, ale podivej se co ma dan v podpise. Ty ten tym ani neznas a vybral sis ho jenom protoze to je Texas... Nabizim ti na vyber jeste: Sam Houston State Texas AM Texas Tech TCU SMU Rice Baylor North Texas Ja bych si vybral Texas Tech |
|
| Autor: | SErgei [ čtv 05. úno 2009 20:12:28 ] |
orlando7790 píše: SErgei píše: nic proti orlandoj ale musim se zastat dana vážně si v chatu řekl dřív ja mozem za to, ze som akurat necumel na chat? asi je to trochu blbe, ne? kdyby som bol v tom momente na chate, tak to povim skor...a potom by si tvrdil, ze sorry dane, orli to povedal skor? jako sa mi to nezda...do vlakna sme mohli ale pisat naraz orlando kdybys řek první zastal bych se tebe... já s tim nic neudělam a každopádně si nechci dělat nepřátele... |
|
| Autor: | Orli [ čtv 05. úno 2009 21:09:18 ] |
dobre ustupim, vaz si to dane |
|
| Autor: | SErgei [ čtv 05. úno 2009 21:10:12 ] |
To je slovo chlapa.... teď si tě vážím mnohem víc |
|
| Autor: | dan09 [ čtv 05. úno 2009 22:29:43 ] |
Orliku ja si toho moc važim!! ..ja jim prostě fandím moc a žeru trenérský metody Macka Browna. Začal jsem je sledovat když za ně hrál Vince, hodně se mi líbila jeho hra a pak jsem se o ně zajímal do hloubky a nějak jsem si je hodně oblíbil. Dík Orli btw: Dík Sergei a Flanky za vysvětlení Orlandovi.. |
|
| Autor: | flanky [ pát 06. úno 2009 8:32:55 ] |
Ja vedel Orlando ze si rozumny kluk |
|
| Autor: | dan09 [ pát 06. úno 2009 13:47:52 ] |
Malinká rada při výběru, roster obsahuje podle všeho tyto týmy: ACC(10): Maryland, Florida State, Boston College, Wake Forest, Clemson, Virginia, Georgia Tech, Virginia Tech, North Carolina, Miami Big East(5): West Virginia, UCONN, Pittsburgh, Cincinnati, South Florida Big 10(9): Penn State, Ohio State, Michigan State, Minnesota, Northwestern, Iowa, Illinois, Michigan, Wisconsin Big 12(7): Texas, Texas Tech, Oklahoma, Oklahoma State, Missouri, Kansas, Nebraska Pac 10(8): USC, Oregon, Oregon State, Cal, Stanford, Arizona, Arizona State, Washington SEC(12): All SEC teams viz: viewtopic.php?f=74&t=187 Others (10): Notre Dame, Ball State, Tulsa, ECU, Utah, TCU, BYU, Boise State, Fresno State, Hawaii Jinak k výběru týmu, pokud nemáte vůbec přehled v college fotbalu může (i nemusí!!) napomoct BCS Standings k letošnímu roku, ten je v posledním příspěvku zde viewtopic.php?f=74&t=117 BSC Standings je založen na kombinaci ankety mezi medii a počitačového výběru, který stanoví relativní pořadí týmu. Nahrazuje play-off v college fotbalu, podrobnosti viz. viewtopic.php?f=74&t=117 |
|
| Autor: | flanky [ pát 06. úno 2009 13:55:43 ] |
Definitivne volim Oklahoma Sooners, jako svuj tym pro pripadny turnaj |
|
| Autor: | SErgei [ pát 06. úno 2009 17:34:35 ] |
Já tady pro jistotu zůstávám u Boston College Eagles |
|
| Stránka 2 z 4 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|