Citace:
Co když někdo vytáhne nejasnýho sleepera z FA z poslední pozice na Waiveru? To je potom kdo?
To pak znamená že hraješ ligu s lamama
Co mi vždycky přišlo na prd je že při pozicích QB, RB, WR, TE, K, DEF (6 pozic) a bench pro 5 mě to vždy přišlo divný, myslim si že by velikost rosteru měla být tak velká, aby hráč za celou sezónu nemusel sáhnout do FA když udělá super draft a přitom měl vždy plnej aktivní roster
Já začínal s Basovo Fantasy footballem někdy v rozmezí 2002-04 přesně nevim kdy to bylo poprvý, začínali jsme s 6 hráčema na benchi na yahoo, po pár sezónách se to přesunulo na ESPN a pak na nfl.com, kde tenkrát došlo ke změně na 5 bench, já si toho všimnul nějak pozdě a tak hlasování, které proběhlo týden před draftem, a které vyhrálo navýšení zpátky na 6, bylo nakonec zamítnuto Basem, že už bylo prý pozdě
(Flanky mi v tomhle včera ohledně D-ligy připoměl právě Base
), no a ta sezóna mi znechutila nfl fantasy football naprosto totálně, ono bohužel narozdíl od mlb apod. fantasy neexistuje v NFL DL a když máte peška a 2-3 hráči se vám zraní na 2-3 weeky a jejich varianty mají zrovna bye tak máte navýběr buď vypustíte week, čímž vlastně jste jakoby neaktivní a ničíte smysl fantasy ligy nebo si rozjebete celej tým a pak vám to zbytek sezónu prostě znechutí, takže v NFL fantasy je prostě lepší když se vám hráč zraní do konce roku, máte klid vyhodíte ho a zaplácnete někym jinym
v tomhle případě je 5 jednoduše málo. Další o se dá dělat s větším benchem je pojistka tudíš draftnete si CJ a jako 4.RB si vemete v tý době bezcennýho Ringera apod. s malym benchem jako 1. draftu, kterej draftl CJ jste ve waiveru poslední takže když se CJ v 1. weeku odrovná do konce sea šance, že dostanete aspon horší verzi RBka, ale furt schopnýho dělat body je nulová. Mínus velkýho benche je, když nemůže být omezení na pozice, pak opravdu dojde k situaci, že nebude ve FA vůbec nic
Takže dle mě je nejlepší verze na yahoo 6, toť můj pohled za léta fantasy footballu