Si děláš srandu?!? OK, pojďte klidně do mě,...ptal jsem se tu na chatu minulý týden, když tu byl Flanky, jak je to z drafty a odpověď jsem nedostal. Sorry uznávám, že na chatu netravým moc čas, resp. nejsem tam skoro vůbec, ale to proto, že nemam fakt moc času a za druhé nějak už je to jinde než to bývalo, ale to nikomu za vinu nedávám, to je moje věc, že mě to nebere, nicméně na tu odpověď jsem čekal, ale reakce nepřišla! Na FF na yahoo jsem od Hitmana dostal info na PM, ale ohledně keeper jsem do PM nic nedostal, oki jasny možna mi něco přišlo na mail od espn, ale toho mi chodí kvanta, že všechno zdaleka nečtu. Tedy když to schrnu uznávám, že jsem mohl být pečlivější a sledovat espn, ale tak nějak jsem čekal na nějakou zminku na fóru, moje chyba, sere mě to dost , že mi utekl draft a jestli chcete klidně mě vyřaďte, stejně tomu tady nějak přestávám rozumět.. Každopádně tím, že jsem odpověď nedostal , na PM nic nebylo a v tomto threadu zmínka o draftu taky není, tak jsem to neřešil, možna to tu proběhlo na chatu, ale to je hned pryč, nicméně uznávam chybu a na nikoho to hazet nechci. Ale píšu to tu celé, ať jsou všichni v obraze, že jsem se na to opravdu nechtěl vysrat, jak to tu Hop píše, což mě btw dost naštvalo (slušně řečeno
)