Dynasty liga bude v roku 2016 pokračovať svojim štvrtím ročníkom. Za obhajobou pôjde jin69, ktorému samozrejme gratulujeme k titulu a trofej sa mu zasekla niekde v Slávnici, vypadá to tak že sa jej moc za ním nechce.
Ako kontrola aktivity mate nasledujuci mesiac na potvrdenie, ze nadalej planujete vykonavat funkciu GM a ownera vasho timu. Poprosim Vas aby ste pod tento prispevok napisali meno vasho timu (staré alebo nové) a pridali sa do ligy na yahoo. Konferencie pre rok 2016 ostavaju rovnake.
Pokial mate navrh na zmenu, predlozte ho comishovi do PM. Samostatne hlasovanie bude praca komisara.Platia nasledovne pravidla:ZAKAZANE mat na rosteri:
1. Viac ako 2 DEF
2. Viac ako 2 K
V OBIDVOCH PRIPADOCH SA PORUSENIE TRESTA NASLEDOVNYM SPOSOBOM:
-DEF alebo K nad limit bude komisom dropnuty do FA
-manazer ktory to porusi STRACA V NASLEDUJUCOM DRAFTE NAJCENNEJSI PICK (bude mu ta volba presunuta na koniec draftu)
ZAKAZANE DROPOVANIE HRACOV!!
ZAKAZANE NABERANIE HRACOV Z FA!!
oba zakazy platia az do prebehnutia DRAFTU
Porusenie sa tresta stratou najmenej cenneho picku! Zmena bude napravena do povodneho stavu.
Pravidla pre keepovanie:Keepujeme 19 hracov, MAX 2 DEF a MAX 2 K, porusenie limitov na DEF a K sa tresta vyssie uvedenym sposobom, nad limit DEF a K bude dropnuty do FA
Keeper deadline: 29.8.2016 do 23:59, pokiaľ keepujete niekoho mimo tím čo múte na yahoo aktuúlne (hraci nadobudnuty trejdom), poslite mi tu na fore PM s KOMPLETNYM ZOZNAMOM 19 keeperov... na yahoo si vyberiete pocet keeperov znizeny o mnozstvo hracov keepovanych z trejdov!! Pokial keepujete všetkých 19 zo svojho rosteru správu mi písať nemusíte.
Draft date: 05.09.2016 od 21:00Draft bude snake, 6 kôl, poradie sa neotaca!
Zoznam hráčov:jin69bonitorici3Brady50TdnerazzurroMenelvagorhopRavenSkafkoDev.iLPompeyTrutúčasť potvrdenáAk je nieco nejasne, pytajte sa, ak som na nieco zabudol, pripomente mi, kazdopadne nova sezona sa pomaličky blíži tak hlavne bavte sa