takže dolezite info !!!
tento tyzden zacinam s hladanim teamov pre vasich hracov...ak ste level do vysky 11, tak si budete musiet pockat mozno az do konca tyzdna..cakam totiz na novych ownerov teamov, ktory dostanu teamy v novo zalozenych ligach....abyste ste mali zabezpecene pozicie starterov
dolezita vec je, ked vam prijde ponuka od nejakeho teamu, poprosim postnite to sem do vlakna
, aby som bol informovany...dalsia dolezita vec je, ze neberte hned prvu ponuku, kazdemu z vas prijde urcite viacero ponuk dufam
, ale ak vam do 12 hodín potom co ste obdrzali prvu ponuku neprijde dalsia, tak ju berte...
takze chce to len trpezlivost
offseason bude trvat mozno i dva tyzdne , osobne ale dufam ze nebude tak dlha ako ta posledna....
UPDATEtakze bort sa vyjadril, ze za par dni uz budu nove teamy s novymi ligami, co je super, ale problem je este niekde inde...totiz kto cita spravy od borta, vie ze, sa ide vyrazne zmenit obsadenie líg...totiz kazdy kto dostane alebo ma team, si povie do akej levelovej triedy chce ist hrat...a podla toho si podpise hracov...vysledny level teamu by mal byt median levelov hracov ktory hraju v teame...a ak jeho median prekroci cap, ktory si zvolil, tak bude dany do ligy s podobnymi ownermi, ktory to "presvihli"....takze v podstate by som chcel pockat, kym sa prehodia teamy do líg, lebo moze sa takto stat ze vas podpisem do teamu, ktoreho owner si zvolí za par dni, ze chce byt vyssi level a mozte akurat sediet na benči....takze vec sa ma takto zatial
zabudol som dodat, pre jedneho hraca sa uz prave hlada team...boli rozhodene siete a uvidime kto sa chytí
update no. 2takže pokúsil som sa sondovať trocha situáciu, rozposlal som ponuky na hitmanovho WR, ovsem vacsina ownerov mi len odpisala, ze chcu team dostat bud do nizsieho capu alebo capu vyssieho....takze musim este pockat stale kym skonci preusporiadavanie teamov....kazdopadne na 1-2 hracov budem nadalej sondovat situaciu, akonahle zistim ze vacsina teamov uz ma svoj flek, budu podpisany i ostatny hraci