KONTROLA KEEPEROV!Musím sa pochvalne vyjadriť k tomuto roku offseason, keď všetci odoslali bezchybne svojich keeperov. Uľahčilo mi to robotu pri ich ručnom nahadzovaní a za hodinku bolo všetko nastavené. Každého ale týmto prosím aby si svoj tím pre istotu ešte sám skontroloval či má v tíme tých 19 ľudí čo si vybral a či ma aj správne draft picky ktoré má mať! Dal som si na tom záležať a skontroloval som si to ale chybička sa prihodiť môže hlavne vy poznáte svoje tímy lepšie.
Ak by ste našli niaku nezrovnalosť tak mi napíšte pozriem sa na to a ak bude potreba opravím. Poprosím tých čo si prejdu svoj tím aby napísali stav sem teda: MÁM VŠETKO ČO MÁM MAŤ! or VĎAKA ZA POSILU or KDE JE MR.X!
A keďže sme túto časť tak rýchlo zvládli za odmenu som otvorený vám predĺžiť dátum výmien do soboty: Viac sa už o tomto dočítate v
Ankete (Poll) - "Chceli by ste predĺženie tradov do soboty" - kde samozrejme vyjadrite svoj názor!
Hráčov si skontrolujete nie cez My Team ale cez Player - kde si vyberte kritérium svoj tím... do My Team to yahoo nahádže až po drafte.
Ešte jedna vec, čas draftu je nastavený na 21:00 v nedeľu 6.9.2015 som ochotný ešte čas zmeniť o +- 1hodinu ak by niekomu nevyhovoval nastavený čas ale požiadajte o zmenu čím skôr v takom prípade.
Toľko z mojej strany na teraz.