| cznfl.com - Česko-slovenské fórum o NFL a Americkém fotbale http://forum.cznfl.com/ |
|
| CZNFL League 09 http://forum.cznfl.com/viewtopic.php?f=64&t=457 |
Stránka 2 z 5 |
| Autor: | hitman [ úte 25. srp 2009 22:15:01 ] |
| Předmět příspěvku: | Re: CZNFL League 09 |
keďže ste všetci zborovo od-ignorovali fantasy ligu o dres tak to proste padlo a hráme nasucho... takže myslím že času bolo na prihlasovanie dosť a rád by som už uzavrel hlavnú (prvú) ligu tohto fóra. máme tu 4 adeptov na jeden flek (ak chcete hrať 12 formát tak sú voľné 3 miesta): 1. speedy.majk 2. crhy 3. hopov kamoš z Bostonu 4. tommy (obhajca titulu) keďže si to nechcem vyžrať ako naposledy tak dávam hlasovať nech rozhodne väčšina... zároveň by som rád vedel či chcete hrať 10 alebo 12 formát FF? prosím píšte to sem nie na chat |
|
| Autor: | iamwhite [ úte 25. srp 2009 22:19:26 ] |
Hlasujem za Tommyho |
|
| Autor: | speedy.majk [ úte 25. srp 2009 22:21:04 ] |
ja hlasuji za dres jako cenu pro viteze:)) |
|
| Autor: | flanky [ úte 25. srp 2009 22:24:32 ] |
12 - team format Tommy, Speedy.majk, Some guy from Boston. Nerad bych hral s nekym, komu bych musel vysvetlovat jak se fantasy vubec hraje. |
|
| Autor: | Orli [ úte 25. srp 2009 22:31:58 ] |
som za format 10 a hlas davam speedymu |
|
| Autor: | flanky [ úte 25. srp 2009 22:37:06 ] |
Ale pokud budem hrat jenom v 10ti, tak Speedy.majk, protoze je jeho draft style pro nas vyhodny a protoze Tommy je moc nebezpecnej |
|
| Autor: | asistent12 [ úte 25. srp 2009 22:47:15 ] |
ked 10 format tak speedy (naj aktivita na fore, snad mu to vydrzi) ked 12 tak bez crhy... mne je jedno ci 12 alebo 10... prisposobim sa... keby to bolo nejak nerozhodne tak potom sa rozhodnem no |
|
| Autor: | fejkař [ úte 25. srp 2009 23:00:53 ] |
...dávám volný průběh svýmu fóráckýmu (!!! nepleťte si to se slovem "fórovýmu") patriotismu. Tudíž jsem pro, aby nás hrálo 12 a "cut", aby dostal kluk za velkou louží. Já si totiž myslim, že jsme si řekli, že budeme fantasy soutěže hrát jenom v rámci našeho pískoviště. Nevim, třeba se mejlim, ale takhle to já cejtim... šišce zdar a obrům zvlášť |
|
| Autor: | hop [ úte 25. srp 2009 23:04:01 ] |
Takže já radši 10kovou ligu, ale pokud bude 12ková, tak mi to taky vadit nebude. A souhlasím s fejkařem, nechme to domácím, kámoše sem nabízel jen pokud by nám jeden chyběl do sudého počtu, rozhodně jsem mu nic nesliboval. |
|
| Autor: | dan09 [ stř 26. srp 2009 10:47:07 ] |
Hlasuju pro formát 10. S tím dresem, nebo nějakým darem vítězi FF, mi to je jedno, ale pokud tady má něco projít, tak to musíš konkrétně zformulovat a každého zúčastněného obeslat přes PM a nechat tak osobně vyjádřit, jinak podle mě není šance (moje zkušenosti s NCAA turnajem). Ohledně toho desáteho do FF bych vybíral z těch co jsou na fóru, takže buď speedy.majk nebo crhy a jelikož aktivitu na chatu neberu jako podstatnou věc, protože ne každý má čas tu být denně, nechal bych to na losu. Toť mé názory |
|
| Stránka 2 z 5 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
| Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |
|