Draft ReviewTakže prinášam krátke zhodnotenie včerajšieho draftu. Sorry že nepíšen ku každému teamu svoj názor ale na to už nemám čas, chuť a popravde ani dostatok prehľadu. Hodnotenie som robil na základe projekcíí od Marcela ktoré boli ešte upravené o iné podobné projekcie (nejak komplikovane spriemerované; sám tomu nerozumiem ale najväčšia váha bola na projekciách od Marcela, ktoré majú slušnú úspešnosť už pár rokov). V hodnotení niesú zahrnuté OPS a L keďže tieto projekcie boli na formát 5x5 (a zadávať to ručne by trvalo väčnosť). Tak poďme sa pozrieť na výsledky:
Tab 1:Do hodnotenia pálky som bral 9 najlepších hráčov z každého teamu na každej pozícii, takže toto hodnotenie neobsahuje silu BN. V nadhode sa počítalo s komplet hráčmi (v niektorých prípadoch neboli projekcie, ako napríklad môj Beachy
- doplnil som vlastné)
Tab 2:Rank v každej kategórii... Ukazuje kde máte pridať a kde by ste nemali mať počas sezóny problém. Nakonci celkový index a poradie.
Tab 3:Takto by to malo vyzerať v divíziách, je tu obsiahnutý jednotlivo index na pálku aj nadhod. Pri rovnosti celkového indexu rozhoduje kvalita pálky (keďže nadhod sa dá v priebehu sezóny ľahšie vybudovať).
Toť vše... Len pripomeniem, že fantasy sa na drafte nevyhráva, ale prehrať sa dá. V tomto prípade si myslím že ju po včerajšku neprehral nikto. A samozrejme, sú to len projekcie, sezóna je dlhá takže tu bude dosť faktorov ktoré parádne ovplyvnia poradie (injuries, busts, sleepers a pod.).
GL!