nerazzurri1908 píše:
mohl by mi někdo poradit s NFL Fantasy, regnul sem se na NFL.com a pokud máte někde místo rád si zahraju s váma i na jinym webu.
miesta bolo po Máriu aj kúsok. Z CZNFL hráme dokopy 5 líg (keeper, DEF, A league, B league a C leagu) ale počas sezóny sa proste pridať nedá... myslím že si sem dorazil z K2 a tam som založil topic mesiac pred štartom že hľadám hráčov ale nikto sa neozval
nerazzurri1908 píše:
Regnul sem se do nějaký ligy teď a mám udělat draft, vybrat hráče to je jasný, ale nevim kolik jich vybrat. A hlavně nevim co ty fantasy body u nich 2009 a 2010, k čemu jsou?
v nastaveniach to musíš mať. každá liga je iná ale väčsinou sa hrá default a to je QB, 2xRB, 3xWR, TE, DEF, kicker a 6 BN (lavička). dobré je si pozrieť aj scoring systém... default je takýto:
Citace:
* 1 point for 25 passing yards
* 1 point for 10 rushing yards
* 1 point for 10 receiving yards
* 1 point for a reception (not used in all leagues but makes wide receivers and tight ends more competitive with running backs)
* 6 points for a touchdown
* 4 points for a passing touchdown
* -2 points for every interception thrown or fumble lost
* 1 point for each extra point made
* 3 points for each 0-39 yard field goal, 4 points for each 40-49 yard field goal, and 5 points for each 50+ yard field goal
* 2 points per turnover gained by defense
* 1 points per sack by the defense
* 2 points for a safety by defense
* 6 points for each touchdown scored by defense
* 2 points for each blocked kick[2]
to znamená že ak si draftuješ CJ a jeho stats budú 2TD a 125 yardov tak máš (ak dobre počítam) 25 bodov. spočíta sa ti to za všetkých hráčov a ak máš viac bodov na konci weeku ako súper vyhráš zápas. ak vyhráš počas sezóny dosť zápasov pôjdeš do play off. ak vyhráš play off si king
pre lepší obraz kukni napr na našu A ligu:
http://football.fantasysports.yahoo.com ... u8pZu2gjkBjo a hrávame na yahoo, tam je to najlepšie... snáď som ti odpovedal na všetko, ak nie tak sa kľudne pýtaj