Takze chlapi ideme znova..situacia a okolnosti sa vyvinuli trocha inak ako sme planovali a ako by sme chceli napriek tomu TENTO ROK som presvedceny ze spustime CASH LIGU !!!
Takze co sa zmenilo?? Zial trojica z nfl.cz (Doktor, Inzinier, a este jeden jeho znamy) sa do AUKCIE nezapoji...isli by do toho keby to bol snake draft nejdu do toho ked to je AUKCIA..uvazovali sme nad viacerymi alternativami ale nakoniec sme sa rozhodli ze ideme do toho ako liga ktora sa bude draftovat formou AUKCIE..verim tomu ze raz nejaku spolocnu ligu s nfl.cz dame - bola byto super vec si myslim pre obe strany ale tato to ZIAL (slovicko ZIAL podciarkujem) nebude...
CHlapi z nfl.cz maju vsetok moj respekt, spravili a stale robia pre popularizaciu AF u nas moooc vela ale neda mi nepovedat ze prave AUKCIA draft bola dovod pre ktory sme si chceli fantasy troska ozivit..k tomu 05ppr a samozrejme motivacia v podobe CASHu...argument o startovacej ciare ktoru by sme mali inu podla mna uplne neplati lebo konkretne JA som draftoval naposledy aukciu niekedy 4 roky dozadu ak sa nemylim a raz ked sme rozbiehali dynasty ligu..podla mna je neskutocna sranda draftovat sposobom ze o kazdeho hraca sa moze do boja zapojit kazdy a uz je len otazka kto je kolko ochotny pustit za konkretneho hraca zo svojho BUDGETU..na tento faktor sa pocas draftu DOSLOVA TESIM !!! Kazdopadne rozhodnutie respektujem..stale ale plati ze budem stastny ak si to ktokolvek z nich rozmysli..ta liga by mala naboj..ludovo povedane malo by to gule !!!
Cize zrekapitulujem..
CASH FANTASY LEAGUE CZNFL
draft - aukcia
vstup 30€
prihlasky do 24.08.2019
od 25teho zacneme zbierat peniaze - cislo uctu na ktore budeme posielat upresnim...
Ked vyzbierame peniaze dohodneme sa na rozdeleni penazi ale ja budem presadzovat rozdelenie 300 pre winnera a 60 pre porazeneho finalistu... preco? lebo koho zaujima kto skoncil treti?
(berte to ako vtip)
Zatial prihlaseni hraci:
1. Hitman - komisar ligy
2. Brady6Rings
3. Trut
4. Raven
5. Deathorse 85
6. Pompey
7. Nerrazurro
8. Furlong811 /verim tomu ze ides do toho v nasej komunite!!!/ za serioznost rucim...
9. Milos13
Uvidime kto sa prihlasi este...resp ci si to niekto z odhlasenych rozmysli... tento rok to ale rozbehneme!!