Novým majstrom CZNFL líg sa stal (zaslúžene) - PompeySrdečne všetci gratulujeme, jasáme a tlieskame!
Sumárny pohľad na tabuľky jednotlivých líg:
postup - modrá, zostup - červená
* problém s aktivitou v D1: Quebec Stars, Thunderbolts a BB Giants
Všetky pravidlá zostupu a postupu ostali rovnaké ako v minulej sezóne (tak isto aj v prípade NA teamu). Všetko by malo sedieť, ale pre istotu si to skontrolujte!!! Pre D ligu zároveň platí, že pokiaľ team skončil do 6 miesta (a nepostúpil) má garantovanú účasť v D lige aj v budúcej sezóne. Ost bude zaradený do ligy podľa počtu nováčikov!
Do budúcej sezóny bude treba veľa vecí zmeniť a doladiť. Ako commish si dávam jasný cieľ spísať jednoznačné pravidlá o ktorých sa v offseason bude viesť verejný brainstorming. Takže ak máte nejaké nápady, nejasnosti alebo sťažnosti bude na to vytvorený priestor pre rozsiahlejšiu diskusiu. Z tém ktorá by som osobne rád prediskutoval - napríklad zmena scoringu, formát líg, čo s neaktívnym teamom a pod.
Ostáva mi už len poďakovať vám za aktívny prístup a dúfam že ste si ligu užili minimálne tak ako ja. Gratulujem víťazom (postupujúcim) a ost prajem viac šťastia do budúcej sezóny!