ad. Panthers: Ja bych Newtona taky nebral, ale situace na boardu je proste takova.
ad. Arizona: Quinn je nejlepsi pass rusher v celem draftu, na combine a pro day ho tymy samozrejme zkouseli v coverage a v drillech pro LB. Podle me po Millerovi nejlepsi kandidat na 3-4 OLB. Hodne podobny rozsah vlastnosti jako DeMarcus Ware
ad. Tennessee: nevím jak to myslíš
ad. Minesotta: já osobně bych bral Pondera, Daltona nebo Kaepernicka před dvojicí Locker a Mallet. Duvod proc ho davam k Vikes jsou informace, že o něj mají velky zajem a zamlouva se jim.
ad. Jacksonville: Watt na college hrál Anchora, tak nevidím důvod proč by nemohl hrát 4-3, do Nickel, Dime, Quarter package muze chodit na DT, takze ma velkou univerzálnost.
ad. Giants: Houston je cisty pass rusher, je to hrac jen pro 3-4 co se postu OLB tyce. Ma velke problemy v coverage a run stop taky neni neco v cem by vynikal, takze do 4-3 ne... Zajimali by me duvody proc Ayers nemuze hrat 4-3.
ad. Philladelphia: Tohle je tym, ktery charakter neresi.
ad. Saints: k Bowersovi mam pochybnosti vice nez koleno, ale myslim, ze kdyz ho uvidi padat boardem, tak ho zobnou.
ad. Ravens: Baldwin je rychly, vysoky deep threat ktereho prave Ravens potrebuji.
ad. Pats: moje chyba, sypu si popel na hlavu
ad. Jets: to je otazka priorit, Aaron Williams je horsi v tacklovani, ale zase je rychlejsi. Obe moznosti jdou.
ad. Packers: Guarda si Packers v pohode vezmou ve druhem a dal, v tehle oblasti je tam velky depth