Právě je pon 04. pro 2023 10:15:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 11. zář 2013 18:40:06 

Ahoj Flanky. V 70tých a 80tých letech fandit americkému sportu nešlo - to asi tak k historii mého fandění v těch letech. Jinak - já nejsem ani dost pohotovej a ani dost chytrej, takže nedokážu rozeznat, jestli si třeba neděláš srandu nebo jestli to nemyslíš ironicky, takže si asi budu hlavně povídat spíš s jinýma fanouškama Bills. Zkoušel jsem pochopit vaši diskuzi o sázení a upřímně tomu vůbec nerozumím, takže asi zase takový extra fanoušek nebudu.

PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 9:01:00 

Zápas proti Panterům bude určitě hodně důležitý. Koukal jsem na ty rozhovory s Manuelem a Johnsonem a hlavně ten s našim rozehrávačem se nesl ve znaku mírného boje s drobnou panikou, která by mohla jako už několik sezón po sobě vyústit v poraženectví. Trošku příliš okázale zdůrazňuje, že určitě nepřišel proto, aby prohrával. Fakt si nemyslím, že je důvod po prvním zápase panikařit, ale v ovzduší ten přízrak trochu je a samo se to nevyčistí. Možná je to krátkozrakost a asi i naivita, ale já se opravdu dost těším, až se do týmu dostanou další mladí hráči, kteří si nepřipouštějí, že by na nich měl ležet nějaký stín, takže je dost škoda, že je zraněný Goodwin. Ale Hopkins, kterej laboruje s tříslama by možná už mohl nastoupit (on teda Carpenter nezklamal). Určitě to bude psychická podpora i pro Manuela, když jsou bývalí spoluhráči. Chan Gailey byl výborný trenér, ale fanoušci už brečeli po výměně a pokud si ho přejmenovali na Failey, tak to vypovídá za vše. Marrone je můj vrstevník, to samo o sobě nic pozitívního neznamená, ale 2x vyhrál s různými tými Pinstripe Bowl, tak doufám, že tým vycentruje a hlavně nepodlehne tý odvěký billský sebelítosti. Prosadil si, že s ním příjde jeho útočnej trenér Hackett. Shrnuto podtrženo - očekávám ucelený kolektivní výkon. Jasně mohl bych říct, že když nejde o život - nejde o nic, ale není to tak - tenhle víkend jde minimálně o VŠECHNO.

PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 9:45:58 

dd

Naposledy upravil Slavek J dne stř 08. pro 2021 7:02:20, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 10:42:29 

kk

Naposledy upravil Slavek J dne stř 08. pro 2021 7:02:54, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 12:05:05 

Myslim to samozrejme v dobrem. Je fakt dobre vydrzet s jednim tymem v dobrych i zlych casech. Navic moznost jet kazdy rok na zapas do USA se jen tak nikomu nepostesti, jen tise zavidim ;)

Look up! Get up! And don't ever give up!

PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 12:42:18 

Flanky - já tiše závidím vám. Závidím vám možnosti - jezdit si do Ameriky, kolik se vám zachce, jakmile budete finančně zajištěni, závidím vám možnost dobře se naučit anglicky, závidím vám možnost tv přenosů z nfl, závidím vám prostě váš věk. Závidím vám hrozně tuhle internetovou úžasnou stránku, kde si můžete o fotbalu pokecat se stejně naladěnejma lidma. O tohle všechno jsme my přišli. Fandit dřív fotbalu znamenalo ocitnout se na pomezí protistátní a protistranické iniciativy a také toho být považován za naprostého totálního magora, který fandí stupidnímu sportu, ve kterém se lidé dobrovolně sráží makovicema. Na vtipy typu: fotbal hrajou jen chytří idioti: chytří proto, aby pochopili pravidla a idioti pro to, aby se jim tenhle sport líbil, jsem si musel vypracovat imunitu.
A k těm zlým časům: VŽDY jsou zlé časy. Když se Bills dařilo, byly špatné časy politicky a finančně. Když se Bills dařilo a politicky to bylo OK, byly špatné časy finančně /rodina/. Když jsou finance a politika OK, nastaly špatné časy s Bills. Jestli se letos na fotbal dostanu, zatím nevím. Sezóna je hrozně krátká. Teď na podzim akce kolem deskových her a deskohraní, pak práce, pak vánoce, takže fakt nevím. Komu fandíš ty? Rád bych poslal pár korun na provoz téhle stránky, ale nemám elektronický účetnictví - vlastně platím všechno přes složenky.

PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 14:05:14 

Na The John Murphy Show bezostyšně oznámili, naplňuje mě to hrdostí, že letos nastala sezóna vracení úderů našim divizním soupeřům. To je prohlášení, kterému bude potřeba nasadit uzdu například vnímáním souvislostí ve správné optice. Rok 2008 nebyl pro Bills vůbec úspěšný, protože s výsledkem 7-9 obsadili v divizi poslední místo. Následující rok 2009 také nebyl příliš štastný a rezultát 6-10 jim znovu zajistil poslední místo. Na rok 2010 Bills nevzpomínají vůbec v dobrém, neboť rekord 4-10 jim bezpečně pomohl k poslednímu místu. Nevydařený rok 2011, při kterém zaznamenali 6-10 je odsoudil na poslední místo. Spokojenost nezavládla v Buffalu ani loni v roce 2012 s bilancí 6-10 a nezpochybnitelným posledním místem v divizi. Pokud obecný obraz uvidíme ze správného úhlu, dobře nasvícený - uvědomíme si, že bychom mohli být spokojeni nikoliv s vracením úderů oponentům, ale spíše s tím, když nám ostatní příliš nenamlatí a občas si někoho menšího, osamoceně se cítícího a těžce poraněného chytneme někde v koutě na vlastním stadiónu a tam ho propleskneme. Mám trochu spadeno na Jets - uvidíme 3.víkend - abychom se já a pan John Murphy ještě nedivili.

PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 15:41:03 

k

Naposledy upravil Slavek J dne stř 08. pro 2021 7:03:43, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: čtv 12. zář 2013 21:44:46 

Divej se dneska Patriots proti Jets,to bude poučny,po panthers čekaji Jets...

PříspěvekNapsal: pát 13. zář 2013 1:33:09 

Koukám na to, budu přát Jets.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina