Zápas proti Panterům bude určitě hodně důležitý. Koukal jsem na ty rozhovory s Manuelem a Johnsonem a hlavně ten s našim rozehrávačem se nesl ve znaku mírného boje s drobnou panikou, která by mohla jako už několik sezón po sobě vyústit v poraženectví. Trošku příliš okázale zdůrazňuje, že určitě nepřišel proto, aby prohrával. Fakt si nemyslím, že je důvod po prvním zápase panikařit, ale v ovzduší ten přízrak trochu je a samo se to nevyčistí. Možná je to krátkozrakost a asi i naivita, ale já se opravdu dost těším, až se do týmu dostanou další mladí hráči, kteří si nepřipouštějí, že by na nich měl ležet nějaký stín, takže je dost škoda, že je zraněný Goodwin. Ale Hopkins, kterej laboruje s tříslama by možná už mohl nastoupit (on teda Carpenter nezklamal). Určitě to bude psychická podpora i pro Manuela, když jsou bývalí spoluhráči. Chan Gailey byl výborný trenér, ale fanoušci už brečeli po výměně a pokud si ho přejmenovali na Failey, tak to vypovídá za vše. Marrone je můj vrstevník, to samo o sobě nic pozitívního neznamená, ale 2x vyhrál s různými tými Pinstripe Bowl, tak doufám, že tým vycentruje a hlavně nepodlehne tý odvěký billský sebelítosti. Prosadil si, že s ním příjde jeho útočnej trenér Hackett. Shrnuto podtrženo - očekávám ucelený kolektivní výkon. Jasně mohl bych říct, že když nejde o život - nejde o nic, ale není to tak - tenhle víkend jde minimálně o VŠECHNO.
_________________ Go!Go!Buffalo!
|