Abych do toho vstoupil... V tomto případě nechci soudit, neb si to nepamatuju.
To, že aktivita upadá je bohužel smutná pravda. To, že někdo netrejduje, dokážu ještě pochopit, někdo je dost konzervativní a drží se svých (ikdyž tedy v dlouhodobé lize, jako je tahle mě to překvapuje).
Ovšem co je problém, to je reakce na jakékoliv zprávy. Na nabídky trejdů, na různá vyjádření, atd. Momentálně čekám, až se všichni vyjádří, na jakém serveru chtějí mít keeper. A mám tušení, že zas některé budu muset bombardovat mimo fórum, aby sem přišli a sdělili svůj názor. Což mě fakt značně unavuje a zdržuje.
Rozhodl jsem se, že fórum bude jediný oficiální komunikační nástroj keeperu. Upravím zde strukturu, aby vše, co se týká keeperu bylo přehledně a pohromadě, a všem doporučím, aby si nastavili sledování tohoto topicu, aby je to upozornilo pokaždé, když zde něco přibyde.
Budou nastavena nějaká pravidla, za jak dlouho bude nutno reagovat, a porušení těchto pravidel bude znamenat trest.
Co se týká přesunu na Yahoo, zatím to tak jednoznačně nevypadá. A pokud k tomu přeci jen dojde, počítejte s tím, že uzávěrka keeperů bude mnohem dříve, než jste byli zvyklí. Keepery budeme uzavírat určitě ještě na ESPN, a až následně by se zakládala liga, nastavily keepery a pořadí draftu.
Osobně pořád ještě zvažuji commishovo veto, a nechat to na ESPN
To jen abyste věděli...
Jo a ještě mám nápad na "donucení" k aktivitě, ale je mi jasné, že jeho zavedením bysme tak o 4-5 členů asi hned přišli...