Raven píše:
bonito píše:
Keeper deadline nastal a mame tu dva prehresky, prvy Raven ziskal hracov z tradu ktorych vobec neviem ci chce keepovat lebo mi neposlal PM s 20 menami hracov co chce keepovat a na yahoo si keepol aj tych co vymenil prec.
Druhy je trut ktory mi PM poslal s menami ale zabudol si svojich hracov naklikat na yahoo.
Oboch trestam posunom tretieho najcennejsieho picku o 12.miest!
Super dik, mohol si mi to pripomenit ze to treba poslat. Prepac zabudol som na to kedze moj zivot sa netoci len okolo fantasy... Hlavne ze som keepol len 19 hracov aby sa mi vosiel do teamu hrac z trejdu. Ale asi som ich nechcel ked som za nich dal prve kolo....
A nebolo to pisane v PM Draft Day?
"Pripomínam ešte raz keeper deadline: 28.8. o 23:59 do vtedy ak keepujete niekoho získaného z tradu mi musíte poslať PM s 20 menami, kde budú jasne zvýraznený hráči získaní z tradu!"
Nenachadza sa info o tom aj v prvom prispevku tohto vlakna?
Alebo dokonca v prvom prispevky OFFSEASON TRADOCH? Je to vsade a nehras dynasty prvy rok aby to pre teba bola niaka novinka. 10 ludi z 12 to vsetko perfektne vzladla preco nie ty?
Myslis ze ich som informoval inak? Pravidla su na to aby sa dodrziavali a aby tu nebol bordel. Verim ze trest vas ponauci a nabuduce to bude uz 12 z 12 spravne odkeepovanych.