No, je tam spousta sympatických týmů, ale já musím upřímně říct, že nebudu tentokrát držet palce nikomu. Podívám se se zájmem na každé utkání, třeba i dvakrát. Těším se, ale většinou pak přeju někomu na poslední chvíli, třeba i během zápasu se k některému týmu přikloním. Momo /i s rodinou/bude přát Eagles, říká, že "birds" mají fanoušky, ze kterých mu běhá mráz po zádech. Oproti tomu Momo /i s rodinou/ nenávidí pár týmů, nejvíce Dolphins a pak hned Patriots. Mně Patriots nevadí, ale Momo je nesnáší také kvůli fanouškům. Tvrdí, že to je tým, který nemá ani jednoho fanouška. Ve skutečnosti tvrdí, že určitě nějaké fanoušky mají, když chodí na zápasy 70 tisíc lidí, ale on ještě nikdy v životě žádného na vlastní oči neviděl, takže to jsou možná jenom řeči, že nějací fanoušci Patriots existují. Něco jako Yetti, Big Foot nebo tak, občas se najdou stopy?, občas někdo něco tvrdí, že viděl?, ale důkazy žádné. Takže Patriots asi také ne /to nemůžu Momovi udělat/. Ale nepřeju jim nic zlého. Možná by se ale dalo říct, že skoro nikdy nepřeju týmům z měst pod 35tou rovnoběžkou. Týmy na jihu prostě nemusím. Moc mě mrzí, že jsme neporazili Pats, ale prostě jsme na ně neměli. Obrana je dobrá, ale když na ní někdo zadupe, tak má taky občas nahnáno. Útoku to nejde, ale ten má asi nahnáho z každé obrany. A upřímně vzato, z toho co zase pokazí náš speciální tým, tak z toho máme nahnáno úplně všichni. Ten teda fakt pokaždý přijde s něčím speciálním. Carpenter kope fantasticky, ale tím to hasne, punterovi to padá z ruky, kick/punt returneři to pro jistotu vůbec ani nechytí a když mají někoho čapnout, tak nevědí, jak přesně se to dělá. Jediné, co jim jde dobře - tak to jsou vždycky vyčerpané a lítostivé obličeje za lajnou. A to je málo, i když, říkám si, aspoň něco. Protože kdyby se ostatním lajnám ještě posmívali za to, že jim to zkazili, tak už bych z nich určitě dostal záchvat.
_________________ Go!Go!Buffalo!
|