To ne, prsten nemám. On tam Jeff taky nebyl nejdůležitější... byl 3. QB až za Johnem Elwayem a Bubby Bristerem. Pak to ještě zkoušel v Carolina Panthers, ale nestálo to za moc (spíš za nic) a dnes je s ním nevím co...
Mám několik kartiček s jeho podpisem a pak takový ručně malovaný plakátek s jeho podpisem - ještě z doby kdy hrál na univerzitě Northern Arizona. Těch plakátků je na světě pár kousků...
Přišel jsem k tomu docela náhodou... nebudu vás zatěžovat zbytečnými podrobnostmi - mám to přes jednoho známého, který nějaký čas žil ve Phoenixu a matka tohohle Jeffa Lewise si ho najala na vymalování domu... On věděl, že americký fotbal sleduji a bylo to
. Jo, mám od něj také podepsaný míč originál Wilson - official NFL ball - ale tam ten podpis už skoro není vidět...
Jinak, pokud vás to nebude nudit a pokud to nebude považováno za nepovolenou reklamu (HoPe, případně mi to zcenzuruj
) tak tu ještě napíšu něco o sobě. Navážu tak na diskusi, kde jsme každý psal jaké jiné sporty sledujeme atd... Já jsem kdysi měl velmi dobrý pracovně-koníčkovský vztah s nakladatelstvím Olympia. Prostě a jednoduše jsem se podílel na několika sportovních knížkách... Jestli někdo má doma třeba knihu o ZOH 1998 v Naganu nebo LOH 2000 v Sydney, popř. knihy o MS ve fotbale ve Francii 1998 a ME ve fotbale Belgie/Nizozemí 2000, může si mě najít v tiráži. Moje maličkost je tam uvedená jako korektor a odborný spolupracovník
Podílel jsem se i na několika fotbalových ročenkách a pro jiná nakladatelství na knihách o ZOH 2002 v Salt Lake City a o paralampijských hrách a hrách neslyšících. To poslední, to byl teda "těžkej job", ale o tom třeba až někdy jindy...