Právě je pon 04. pro 2023 13:30:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: úte 29. říj 2013 6:50:24 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Obligátní záležitost. Starosvětsky řečeno: tradice. V noci jsem se vykopal z postele jako z hrobu v kamenné kryptě a rozhodl se podívat na to, jak naši Sabres válí. Když opominu, jak hrozně se cítím, když takhle v noci vstanu a vůbec nepoznávám kdo jsem a kde jsem a že jediné, co si uvědomuji je naléhavá potřeba nafutrovat se nějakýma práškama a nebo si rovnou vzít nějakou kyanidovou kapsli, tak to jediné, co mě drží na cestě k počítači, je vědomí, že naši hokejisté by tentokrát mohli zaválet. Bohužel to jsou výpočty, ve kterých dělám tuto sezónu pravidelně chybu. Možná to samé prožívají i jiní fanoušci jiných klubů, ale ti asi odcházejí od televize o dost spokojenější.
Tento příspěvek má tradiční formu pro tu skutečnost, že jsme pochopitelně, pochopitelně by na tom nemělo být nic tak úplně pochopitelného, ale pokud někdo středně chápavý viděl naše zápasy a naši nepochopitelnou schopnost zásadně nebránit důsledně, tak jistě pochopí, opět prohráli docela pochopitelně. To snad pochopí každý vůl. Já to absolutně NECHÁPU!! Jak je to možný?? Přitom naši nehráli vůbec špatně. Teda všude jinde po hřišti, kromě před vlastní brankou, kde si prostě asi všichni řeknou - ať si pomůže Miller sám - od toho tam snad je. Přitom Miller chytal dobře - stejně dobře jako v jiných prohraných zápasech Enroth. Brankáře máme slušné, ale obranu máme katastrofální. Jenže bránit musí celý tým, nebo alespoň 4 hráči. V obraně většinou propadnou při obranné činnosti naši útočníci.
Takže prohra s Dallasem. Dobrá, jedeme dál.
Buff: Moulson - jeden z nejlepších našich útočníků a asi nejen proto, že dal dva góly. Má tah na branku a velkou chuť do hry. Tak uvidíme, jestli se my dva - já a Moulson nezměníme - on možná ztratí chuť do hry a já ztratím chuť ze sebe dělat náměsíčného.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: úte 29. říj 2013 7:54:09 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Chris Brown přišel na stránkách Bills se zajímavou statistikou, která se týká našeho problému se ztrátou míče - turnovery.

Buffalo si celkově vedlo velice slušně co se týče získávání a ztrát míče v sezóny. Do minulého zápasu vstupovali se rozdílem plus-5. Nyní tedy jsou na plus-2 v tomto roce a to po třech ztrátách míče proti the Saints. Je pochopitelné, že žádná ztráta míče nepříchází v příhodný okamžik, ale u the Bills je to umocněno tím, že o míč přichází na své polovině hřiště.

The Bills ztratili míč 13x v této sezóně. A kromě jediného případu to vždy bylo na vlastní půlce hřiště! Dokonce ještě hůr více než půlkrát - tedy celkem (7x) míč ztratili ve vzdálenosti menší než je 25-yard line. Tuto poslední neděli během první Q k tomuto jevu došlo hned dvakrát.

“To bylo hodně zlé,” řekl Eric Wood. ”Prostě jsme udělali hned od počátku příliš mnoho chyb v ofenzívě. Sami jsme dostali naši obranu do těžké pozice."

Obrana Bills si vedla celkem dobře při bránění takto krátkých polí po ztrátách na svých vlastních 25y. Ze sedmi pokusů celkem, těch ke kterým došlo v neděli, obrana povolila soupeři dva TD a dva FG. V ostatních případech došlo ke dvěma neproměněným FG a jednomu interception.

V každém případě to dokumentuje, pod jak velkým tlakem byl náš útok a Tadeáš. Útok se nevyhnul chybám, a to jak vynuceným tak i těm zbytečným - nevynuceným. Tím se tlak přesunul v kritické pozici na naši obranu, která sice odváděla v red-zoně poměrně slušnou práci, ale zabránit soupeři ve skórovaní prostě nedokázala.
Doufejme, že v zápase proti Chiefs tyto ztráty zminimalizujeme.


The first turnover that took place on the opponent’s half of the field was Lewis’ interception at the Saints 37-yard line.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: úte 29. říj 2013 8:02:43 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Trošku se mi podařilo smíchat dohromady údaje sezónní a ty z předešlého zápasu, proto je potřeba číst předchozí příspěvek tolerantně a udržovat si přehled za pomoci tzv.selského rozumu. Což se týká hlavně mne, až si ho za nějakou dobu budu pročítat.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: úte 29. říj 2013 22:02:56 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Změna v týmu Bills:

10/29/2013 povolán WR Cordell Roberson do Practice Squadu. Uvolněn DT Jay Ross.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 30. říj 2013 7:08:34 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Toto je esence příspěvku z našich stránek, kterou Chris nazval: Naše letošní akvizice už se splácejí.


April 25th, 2013
Výměna: Buffalo obětovalo svůj 8. pick mezi všemi hráči pro St. Louis Rams výměnou za 16.pick v prvním kole a 46.pick mezi všemi hráči v kole druhém.

Výsledek: The Bills získali do svých řad quarterback EJ Manuela v prvním kolek a Kiko Alonso kole druhém. Tito dva hráči byli do týmu okamžitě zařazeni jako rookie-starteři. Manuel řídí ofenzívu, Alonso je nedílnou součástí obrany coby starting middle linebacker.

April 29th, 2013
Obchod: The Bills odeslali LB Kelvin Sheppard do Indianapolisu výměnou za hráčer, který má zalátat díry v týmu Buffalo OLB/DE Jerry Hughes.

Výsledek: Zatímco o úspěch v Colts se neúspěšně pokoušel, Hughesova hra má velký vliv na hru celého Buffalo Bills. Během prvních 8 zápasů zaznamenal Hughes 16 tackles, 3 sacks, 3 QB hurries and 25 QB hits.

August 25th, 2013
Obchod: Buffalo v těžké chvíli nutně potřebovalo zdravého quarterbacka a uvolnilo LB Whita do Detroitu ve výměně za QB Thad Lewis.

Výsledek: Hráč, který byl ulit do practice squad, Lewis byl okamžitě zařazen do the active roster, aby mohl nahradit zraněného Manuela. Odehrál 3 utkání a získal jedno vítězství a dvě prohry. Lewis zkompletoval více než 60 percent svých pasů pro 652 yards , 3 touchdowns 2 interceptions and a pasový rating of 80.2.

Celkem hodnocení:
Tyto tři obchody nejen výrazně zvýšili kolektivní ukamžitou úroveň, ale potenciálně přinesly pro tým tři odlišné typy hráčů. Přišel QB na kterém bude tým stavět, defenzívní opora pro příští desetiletí a pass rusher, který má stále potencíál růst a nakonec quarterback, který má schopnosti být dlouhodobě výbornou a plně hodnotnou dvojkou týmu.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 30. říj 2013 7:43:32 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
V předchozím příspěvku jsme se věnovali zhodnocení našich nových tradů a jednu akvizici jsme vynechali. Naopak espn si všimla jednoho našeho ne příliš doceněného nováčka - Roberta Woodse.

Tento receiver byl od počátku považován za jednoho z nejlépe připravených hráčů pro start do nfl. V sezóně zatím nastoupil ve všech osmi zápasech za Bills.



Takto vypadá tabulka osmi zápasů a v procentech, kolikrát byl Woods terčem přihrávek:

Week Percent
1 7.7
2 16.2
3 20.0
4 36.4
5 34.2
6 18.8
7 13.3
8 10.8


Protože náš nejlepší receiver Stevie Johnson se potýkal s předsezónními zraněními, bylo jasné, že Woods dostane v týmu okamžitě svou roli a bude na něm, aby se sehrál s dalším rookiem quarterbackem EJ Manuelem. 21letý receiver a 23letý quarterback byli zakaleni hned první touchdownem Bills v sezóně při hned jejich prvním ostrém startu v nfl a prohře s the New England Patriots.

V září, když byl Alonso nositelem NFL's defensive rookie měsíce, byl Woods nominován ofenzívním hráčem a to trenéry NFL .

Ovšem ve třech zápasech, ve kterých nenastoupil QB Manuel se Woods dostal do jiných čísel.

Můžeme se porovnat Woodsovy výsledky ze zápasů, ve kterých byl QB Manuel:

Week 1 vs. Patriots: 2 targets, 1 receptions, 18 yards, 1 touchdown
Week 2 vs. Panthers: 6 targets, 4 receptions, 68 yards, 0 touchdowns
Week 3 vs. Jets: 8 targets, 2 receptions, 35 yards, 0 touchdowns
Week 4 vs. Ravens: 8 targets, 4 receptions, 80 yards, 1 touchdown
Week 5 vs. Browns: 13 targets, 5 receptions, 64 yards, 0 touchdowns

A proti tomu výsledky Woodse v zápasech, kdy byl QB Lewis:

Week 6 vs. Bengals: 6 targets, 2 catches, 9 yards, 0 touchdowns
Week 7 vs. Dolphins: 4 targets, 3 catches, 24 yards, 0 touchdowns
Week 8 vs. Saints: 4 targets, 1 catch, 7 yards, 0 touchdowns

Trenér Dough Marrone k tomuto poklesu řekl na tiskové konferenci, že důvodem poklesu rozhodně není čas na hřišti, ale prostě Woodsova snížená produkce. Trenér doslova řekl: "Myslím, že jeho produkce převedena do čísel šla dolů, ale není to délkou hracího času. Hraje déle, než kdokoliv jiný."


Woods odehrál 565 z 592 ofenzívních snapů v zatímní sezóně, což představuje v procentech 95.4 hrací doby.

Marrone je přesvědčen, že se prostě na Woodse upírá větší pozornost obrany, protože Woods představuje světlejší vyjímku v nepříliš úspěšné pasové hře Bills, která je až 30. v lize.

"My prostě musíme vymyslet, jak mu dát míč," shrnul úvahu trenér. Což ale nebude jednoduché, protože se zdá, že Woods jaksi nezapadá do hry momentálního QB Lewise. Například ve weeku 5 byl Woods cílem v 22.7 procentech svých routů /házel Manuel/. Během Weeku 6 byl pouze ve 14.1 procentech cílem při svých routech. A to byl na QB Lewis.

Tak uvidíme. Oběma hráčům přejeme plnou synchronizaci a úspěch.

With Lewis the quarterback for the immediate future, there is a simple conclusion on how to get Woods' numbers back up.

"We need to get him the ball," Marrone said.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 30. říj 2013 8:01:43 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Bills - pojďme jako první porazit Chiefs!

Tento Week 9 máme o zábavu postaráno. Náš vyprodaný stadion na Orchad Parku uvidí zatím nejúspěšnější tým letoška - Kansas City Chiefs. Máme tu tradiční přání nás jako fanoušků přetavené do naléhavého stylu: Musíme vyhrát!

Nejsou tu žádné pochybnosti o tom, že obrana našeho soupeře je výborná. Koordinátor Bob Sutton udělal obrovský kus práce v první části sezóny. Kansas zůstává osamoceně jediným dosud neporaženým týmem v celé lize, ale zároveň si všichni tak nějak uvědomují, že důvodem pro takto jedinečnou situaci bylo prostě také trochu štěstíčka.

Všechny zápasy Chiefs od začátku sezóny byly velice vyrovnané, ale je potřeba přičíst Chiefs velké plus za to, že právě vyrovnané zápasy dokázali převážit na svou stranu. Přesto přese všechno, nemůžeme ignorovat to, že jejich soupeři měli prakticky vždy problémy s QB a také že tito soupeři nikdy nebyli opravdovou výzvou.

Pokud sečteme skóre jejich soupeřů z osmi prvních kol dojdeme k číslu 20-41, a nyní tedy přicházejí Bills se skóre 3-5. Kansas City zatím nepotkali žádný tým s vítěznou bilanci. To se ale rychle změní v několika následujících Weeks, kdy budou mít za soupeře týmy jiného kvalitatívního kalibru.

Zároveň mají KCC štěstí na to, že potkávají kluby, které řeší problémy s QB. Cleveland je typickým příkladem z minuléto Weeku, kdy neefektivního Brandona Weedena (který nahradil zraněného Briana Hoyera) musel nahradit Jason Campbell. The Browns byli třetím týmem mezi osmičkou, kterou porazili Chiefs, kteří měli s QB problémy a museli ho měnit.

Buffalo bude čtvrtým takovým týmem proti Chiefs a Thad Lewis na ně narazí ve svém čtvrtém duelu sezóny.

Není pochyb o tom, že Chiefs jsou výborní, ale teď nastala doba, kdy jim bude pořádně přituhovat.

Přepišme letošní záznamy - do zbroje a na zteč!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 30. říj 2013 19:52:06 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
Bills vyhraji,už jenom z logiky veci,je otazkou času kdy Chiefs prohraji... Doktor je pako,nechapu proč pořad uraži Flacca,to už hraniči z debilitou...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 30. říj 2013 19:58:59 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Marcell Dareus je v letošním roce na nejlepší cestě k tomu, aby byla tato sezóna jeho nejproduktivnějšíin. Není tedy divu, že byl zařazen mezi 10 nejlepších nose/defensive tackles v systému 3-4.
Pro Football Focus Dareuse zařadil na 10.místo za výkony v první polovině sezóny. Dareus se dělí o druhé až čtvrté místo co do počtu sacků. Má však proti konkurenci málo hitů a hurries. Nejlepší kategorií, která ho pravděpodobně mezi tuto smetánku vynesla, jsou tackles -celkem 29, což je mezi uvedenými hráči jasně první místo. Uvádíme také ostatní, výše postavené hráče, co se týče hodnocení,

Dareus také obdržel kompliment od trenéra Marroneho: Dareus je velice, velice platný hráč. Vždy odvede svou práci a nikdy nemám strach, že by nezvládl svůj duel. Pokaždé, když ho vidím, jak kolem mne probíhá na lajnu a usmívá se, okamžitě mi to zvedne náladu a vím, že všechno bude v pořádku.

Name
Team
Snaps
Overall
Rush
Cov.
Run

1. Damon Harrison Jets
2 Jason Hatcher Cowboys
3 Gerald McCoy Bucs
4 Geno Atkins Bengals
5 Randy Starks Dolphins
6 Jurrell Casey Titans
7 Brandon Mebane Seahawks
8 Ndamukong Suh Lions
9 Dontari Poe Chiefs
10 Marcell Dareus Bills

Já si nikdy Marcella nevšimnu, kromě situací, kdy zaznamená výrazný zásah do hry. Ale jinak vím, že tam je a to mě uklidňuje. Dokonce i v případě prohry, což je udivující, ale zvláštně uklidňující.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 30. říj 2013 20:13:25 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buff: Budeš zítra koukat na Rangers? Já zkusím odhadnout poslední třetinu a podívám se na ni. Doufám, že zabereme.
Já myslím, že je Flacco výborný QB. Střídá silnější periody se slabšíma. Dejme tomu, že nyní se nachází v té slabší. Zároveň si ale myslím, že mu nepomohou spoluhráči. Ale pořád beru Ravens jako naše velké soupeře a uchazeče o WCard. První držitel bude jeden z dvojice Chiefs-Broncos a o druhého držitele asi bude pořádná pranice. Ve hře jsou určitě úplně všichni.
Flacco vs. Doktor
No, já se snažím názory ostatních moc nekomentovat, tedy kromě těch, co se bezprostředně netýkají Bills. Pokud má někdo na hráče vyhraněné názory - budiž. Mne to neuráží, občas si o tom myslím svoje.
Naše hráče bych ale chránil do poslední kapky krve, neboj.

Doufám, že máš pravdu a ty Chiefs uděláme.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Webmaster: cznfl@janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz