Moc díky hitmanovi a Orlandovi za jejich hodnocení draftu - pěkně jsem si početl a vyšel z toho celkem dobře...

. Alespoń stručně se pokusím zdůvodnit svoje picky
QB
Aaron Rodgers - jasný No. 1 overall QB pro fantasy na tento rok. Počítal jsem s tím, že ho vezmu od 3. picku, před ním bych vzal jen CJ2K nebo AP.
Mike Kafka - poslední pick má být trochu oddechovka - vzal jsem ho 1) protože jsem v 1. kole vzal ARoda, který má bye až v 10. weeku, takže do té doby se to buď v Eagles vyřeší v Kafkův prospěch nebo ho kliďánko dropnu a vezmu místo něj jiného QB, 2) se mi Kafka líbil v college Northwestern... v jednom drivu udělal sám asi 75 rushing yards - prostě každý snap byl jeho běh a dotáhl to až do TD! - 3) ve FA se vždy nějaký starter najde... tím spíš, že půjde o jeden week, protože ARod bude every week must starter... alespoň v tomhle mám klid...
RB
Jahvid Best - chlap s potenciálem na ofenzivního rookie of the year... Lions letos vnímám jako tým který skončí tak nějak 7-9 nebo 8-8, mají už dost talentu na to aby v divizi neskončili poslední a oproti loňsku a předloňsku stráví více času v útoku než obraně...
Felix Jones - toho jsem moc brát nechtěl... v tu chvíli tam ale nic lepšího nebylo, a podle mě může jen překvapit, bojím se ovšem zranění...
L.T. - podle mě hodně solidní option... Greene se s ním o práci sakra rozdělí a L.T. podle mě během sezony bude co-No. 1 RB... minimálně 10 TD od něj znovu očekávám...
Reggie Bush - vzal jsem ho protože letos bude lepší než vloni... ale nejspíš v jiném týmu než u mě, pokusím se ho tradnout a když ne tak půjde až to budu potřebovat do FA a tradááá...
WR
Clavin Johnson - "Megatrone" podle mě letos skončí 1300+ yards a 10+ TD... i vloni kdy byl zraněný a pár zápasů nehrál dal skoro 1000 yardů ... navíc se Staffordem (kterého jsem v keeperu keepoval na úkor Riverse) se jejich combo bude jenom lepšit a dost pravděpodobně budou v číslech šlapat na paty dvojičce Schaub - Andre Johnson
Hakkem Nicks - little risk přes injury, ale Eli ho využije určitě přes 1000 yardů... pro mě jasný WR No. 2
Dexter McCluster - to jsem chtěl moc v keeperu a ještě více tady... bude to No. 3 WR - bude sbírat body za returny, pár rec a pár carries... a hlavně - očekávám od něj BIG PLAY
Devin Hester - prostě záskok... ale pozor - ještě před pár lety to byl most excisting player v NFL - skóroval ze spousty returnů a utekl úplně každému... možná ho občas budu alternovat s McClusterem
Arrelious Benn - výstřel na slepo...třeba se v Bucs chytne... určitě ho použiju jenom v nouzi nejvyšší...
TE
Dallas Clark - vloni měl 1000+ yardů... Peyton ho využívá skoro jako WR - podle mě je pořád v Top 5 TE v lizea já ho bral i kvůli tomu, že jsem nechtěl aby to byl zase on kdo u někoho jiného v týmu bude dělat body proti mě
Heath Miller - nepočítám, že bych ho moc nasazoval - prakticky nejspíš jen když bude mít Dallas bye a 100% jedině když mu bude házet balon Big Ben
K
Sebastian Janikowski - 1) jako prakticky jediný K kope pravidleně a spolehlivě 50+ yards FG - vloni 7... 2) letos bude mít i více PAT 3) bye má až v 10 weeku, takže dost času na to pak z FA něco
na jeden week vytáhnout
DEF
N.Y. Jets - ano bral jsem je hodně vysoko... ale proč ne... vloni udělali 2x za 0 obdržených bodů, posílili o Jasona Taylora a navíc podepsali (jak jsem očekávla) Revise... bude to dominantní def v AFC na to vemte jed...
Takže takhle nějak to vidím se svým draftem já. Osobně se přiznám, že s těmi late rounds picky rád trochu provokuji... prostě proč to nezkusit a při nejhorším protočit přes FA... jenom dokonalým draftem se fantasy nevyhráva... to víte všichni