Právě je pon 04. pro 2023 12:12:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CZNFL - hodnotenie draftov
PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 10:51:56 

Kód:
Pompey stratil u mňa definitívne povesť dobrého fantasy playera (už som ti písal že som rád že sme spolu v divízii?).

Tak donekonečna nemůžu končit před tebou :lol:

PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 11:16:00 

flanky píše:
Orli: U Palmera je to sazka na support kolem nej, vubec ho nemam rad, ale mohl by to byt underated QB, ktery ma sanci navrat zpatky nahoru. Ono je nekdy tezke brat spravne hrace, kdyz ti nesedi Bye Weeky ;)

ja to chápem, palmer má OL, WR, TE, RB...takže je to iba na ňom, ale vidíš, že všetko okolo seba má i Sanchez a nakoniec to nestačí :-)

GM: University of Russell Wilson - "one shy of threepeat"
After 2010, 2012, in 2013 the DYNASTY was born:
CZNFL Keeper 2013: 1. miesto

GM: Orlando Ducks
CZNFL Dynasty League 2013: 1. miesto

PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 11:21:52 

Neříkej mi, že Palmer je takové trdlo jako Sanchéz... dojdi na ICQ.

Look up! Get up! And don't ever give up!

PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 13:10:57 

flanky píše:
Neříkej mi, že Palmer je takové trdlo jako Sanchéz... dojdi na ICQ.

ešte spím... ale ďaleko k nemu Palmer nemal minulý rok na konci

PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 15:15:37 

Konecne sem si udelal cas (na zachode) a cele to precetl, fajnova prace. Hitman i orli si drzi uroven :)

Look up! Get up! And don't ever give up!

PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 23:52:33 

Moc díky hitmanovi a Orlandovi za jejich hodnocení draftu - pěkně jsem si početl a vyšel z toho celkem dobře... :) ;) . Alespoń stručně se pokusím zdůvodnit svoje picky

QB
Aaron Rodgers - jasný No. 1 overall QB pro fantasy na tento rok. Počítal jsem s tím, že ho vezmu od 3. picku, před ním bych vzal jen CJ2K nebo AP.
Mike Kafka - poslední pick má být trochu oddechovka - vzal jsem ho 1) protože jsem v 1. kole vzal ARoda, který má bye až v 10. weeku, takže do té doby se to buď v Eagles vyřeší v Kafkův prospěch nebo ho kliďánko dropnu a vezmu místo něj jiného QB, 2) se mi Kafka líbil v college Northwestern... v jednom drivu udělal sám asi 75 rushing yards - prostě každý snap byl jeho běh a dotáhl to až do TD! - 3) ve FA se vždy nějaký starter najde... tím spíš, že půjde o jeden week, protože ARod bude every week must starter... alespoň v tomhle mám klid... :D

RB
Jahvid Best - chlap s potenciálem na ofenzivního rookie of the year... Lions letos vnímám jako tým který skončí tak nějak 7-9 nebo 8-8, mají už dost talentu na to aby v divizi neskončili poslední a oproti loňsku a předloňsku stráví více času v útoku než obraně...
Felix Jones - toho jsem moc brát nechtěl... v tu chvíli tam ale nic lepšího nebylo, a podle mě může jen překvapit, bojím se ovšem zranění...
L.T. - podle mě hodně solidní option... Greene se s ním o práci sakra rozdělí a L.T. podle mě během sezony bude co-No. 1 RB... minimálně 10 TD od něj znovu očekávám...
Reggie Bush - vzal jsem ho protože letos bude lepší než vloni... ale nejspíš v jiném týmu než u mě, pokusím se ho tradnout a když ne tak půjde až to budu potřebovat do FA a tradááá...

WR
Clavin Johnson - "Megatrone" podle mě letos skončí 1300+ yards a 10+ TD... i vloni kdy byl zraněný a pár zápasů nehrál dal skoro 1000 yardů ... navíc se Staffordem (kterého jsem v keeperu keepoval na úkor Riverse) se jejich combo bude jenom lepšit a dost pravděpodobně budou v číslech šlapat na paty dvojičce Schaub - Andre Johnson
Hakkem Nicks - little risk přes injury, ale Eli ho využije určitě přes 1000 yardů... pro mě jasný WR No. 2
Dexter McCluster - to jsem chtěl moc v keeperu a ještě více tady... bude to No. 3 WR - bude sbírat body za returny, pár rec a pár carries... a hlavně - očekávám od něj BIG PLAY :!:
Devin Hester - prostě záskok... ale pozor - ještě před pár lety to byl most excisting player v NFL - skóroval ze spousty returnů a utekl úplně každému... možná ho občas budu alternovat s McClusterem
Arrelious Benn - výstřel na slepo...třeba se v Bucs chytne... určitě ho použiju jenom v nouzi nejvyšší...

TE
Dallas Clark - vloni měl 1000+ yardů... Peyton ho využívá skoro jako WR - podle mě je pořád v Top 5 TE v lizea já ho bral i kvůli tomu, že jsem nechtěl aby to byl zase on kdo u někoho jiného v týmu bude dělat body proti mě
Heath Miller - nepočítám, že bych ho moc nasazoval - prakticky nejspíš jen když bude mít Dallas bye a 100% jedině když mu bude házet balon Big Ben

K
Sebastian Janikowski - 1) jako prakticky jediný K kope pravidleně a spolehlivě 50+ yards FG - vloni 7... 2) letos bude mít i více PAT 3) bye má až v 10 weeku, takže dost času na to pak z FA něco
na jeden week vytáhnout

DEF
N.Y. Jets - ano bral jsem je hodně vysoko... ale proč ne... vloni udělali 2x za 0 obdržených bodů, posílili o Jasona Taylora a navíc podepsali (jak jsem očekávla) Revise... bude to dominantní def v AFC na to vemte jed... ;)

Takže takhle nějak to vidím se svým draftem já. Osobně se přiznám, že s těmi late rounds picky rád trochu provokuji... prostě proč to nezkusit a při nejhorším protočit přes FA... jenom dokonalým draftem se fantasy nevyhráva... to víte všichni

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 0:25:05 

zaujímavé ...ale :D

-je pekné, že Kafka vedel na college behať, v podstate to vedel aj Tebow, Colt McCoy, Vinco Young a kde sú títo QB teraz v NFL ??? QB na college behajú, lebo im tam na to stačí speed. Pat White tiež poriadne zabehal na college a momentálne je waived...proste college nie je NFL a keby sa náhodou inak dostal Kafka k moci, tak vieš ako platný bývajú rookie QB

-devin hester je zatiaľ na WR len bust a dôkaz, že len speed nestačí... už ani nereturnuje, hoci o tom trocha teraz u bears uvažujú, ale catching a route running je v jeho prípade mizerný. Bol zkonvertovaný z CB a na jeho hre na poste WR je to vidieť, že to nie je ono.

- v 4. kole ti proste TE neodpustíme :D

-Janikowski - minulý rok bolo v lige 13 produktívnejších kickerov ako Janikowski a ty ho vezmeš 4 kola pred koncom ...vieš o tom že každý kto bral po tebe má lepšieho kickera, aj tí z posledného kola v podstate???

a čo sa týka tých Jets, tak super že nepustili bodiky, ale na yahoo im to vynieslo minulý rok len o 6 bodov viac ako Eagles? Ty si bral Jets asi v 7. kole, ja Eagles tri kolá pred koncom..stálo ti to za tých 6 bodov? ani nehovorím, že Eagles budú tento rok lepší ako minulý rok...

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 0:54:35 

orlando7790 píše:
je pekné, že Kafka vedel na college behať, v podstate to vedel aj Tebow, Colt McCoy, Vinco Young a kde sú títo QB teraz v NFL ??

Jeden je starter a ostatni dvaja su rookies co idu do svojej prvej sezony, neviem co si tymto chcel povedat :)

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 9:01:25 

ani já jsem tohle moc nepobral... ;) ale souhlasím v základu s tím, že college není NFL... ostatně se s tím ani nedá nesohlasit, že... :) :lol:

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 14:28:18 

iamwhite píše:
orlando7790 píše:
je pekné, že Kafka vedel na college behať, v podstate to vedel aj Tebow, Colt McCoy, Vinco Young a kde sú títo QB teraz v NFL ??

Jeden je starter a ostatni dvaja su rookies co idu do svojej prvej sezony, neviem co si tymto chcel povedat :)

chcel som tým povedať, že ktorého z týchto QB je možné startovat vo fantasy...ak to pavol nechápe tak je dumb, už samotný rookie QB sú viacmenej neštartovateľný, nieto ešte scrambleri ktorý sa majú čo učiť ...kto to nechápe, tak seriozne to nemá v hlave v poriadku

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina