Tak se musím pochlubit. Ve své první fantasy sezóně jsem hned získal titul, což jsem absolutně nečekal. Po té, co jsem si vybojoval playoff až přes wildcard v posledním zápase regular season, jsem v 1. kole porazil největšího favorita a suverénního vítěze regular season, a ve finále jsem si poradil se svým divizním rivalem.
Předčasné finále pro mě však byl zápas 1. kola, finále bylo trošku "shozené" tím, že soupeř nestáhl zraněné hráče z active roster. Nicméně jak je vidět, ani na střídačce neměl nic, co by tento zápas zvrátilo.
Zato já... O mých pocitech, když tam Cassel začal házet jeden TD za druhým a Hill měl v tu dobu 3 interceptiony by mohli vyprávět všichni, kteří byli v tu dobu tady na chatu
Z čeho mám ale radost je fakt, že v obou zápasech playoff jsem udělal přes 100 bodů (120 resp. 109). V základní části se mi to povedlo jen 2x (117 a 101), přičemž těch 101 byla porážka (101:120) v předposledním zápase zákl. části.
Zajímavost, můj zápas v 1. kole playoff jsem vyhrál v poměru 120:97 - se stejným týmem jsem prohrál druhé kolo základní části 91:118 - velmi podobné výsledky, ale obráceně - takže odplata se mi vyvedla dokonale
Všem na fóru děkuji za názory při řešení sestavy, i to mi pomohlo k titulu. Díky
Zde přikládám náhledy z finále: (kliknutím zvětšíte)