Pane jo, tady se rozvířila slušná diskuze během offseason
Pokud bych se taky mohl vyjádřit k Harvinovi, tak jeho výměna mi přijde jako možná, ale záleží na tom, za jakou cenu. Někdo by musel nabídnout hodně, aby mi nevadil jaho odchod. Budu radši, když zůstane.
Pokud jde o draft, tak jsem moc zvědav, jak to Spielman vymyslí. Všechny zprávy hovoří o tom, že je to mimořádně vyrovnaný draft a zejména na pozici WR bude pravděpodobně možné i v 2. kole vybrat talent srovnatelný s talenty vybranými v 1. kole. Možná bych tedy zkusil sáhnout po LB či DT. Na těchto postech je několik opěvovaných talentů (na pozici LB bohužel i dosti problémových). Bude ale zálěžet, kdo bude na výběr, až budou Vikings na řadě. Jak už jsem naznačil, tak já bych draftoval na prvních 3 místech WR, DT a LB, přičemž by vždycky záleželo na tom, kdo bude na výběr. Pokud samozřejmě bude na výběr talent na jiné pozici - např. CB, který by převyšoval hráče na těch třech pozicích, tak bych bral jeho.
Jinak jak to vidíte s pokračováním některých hráčů u Vikingů jako Loadholt, Simpson, Schwartz, Felton, Jenkins, Aromashodu, Brinkley, Henderson atd.? Nebo i Williamse, Allena a Gerharta, u kterých se občas zmiňuje možnost tradu (Allen, Gerhart) či restrukturalizaci smlouvy (Williams, Allen)?