Já viděl zápas Brno - Liberec ze strany Liberce, protože jsem tam na jejich straně držel chainy a pak i fotil. A když jsem se v druhé půli koukl za sebe, tak tam hráči seděli na zemi,odpočívali,protahovali se a když někdo ze hřiště zavolal o střídání tak myslim že ani nebol kdo by ho vystřídal. Jinak zajímavý bylo sledovat tohoto hráče
http://jarek10.rajce.idnes.cz/Alligator ... G_0922.JPG nevim jestli mají i jinačího kouče, ale on hrál všude a ze hřiště či ze sidelinei je kooridoval a říkal kdo má co hrát a všechno možný. Ovšem chybovat je lidské a na všechny Higlandery to bylo moc. Ještě když dojeli tak mně říkali že jech je myslim 21 hráčů a nás bylo asi 40. Panterů a Lionů je zase asi 60-50.
Jak bylo v tom článku, že to teprve hráli s Lionama a proti Panthers je to teprve čeká.
Se ani nedivým že Stallions odstoupili. Protože když vydíte moc nevyrovnanej zápas a se spoustou zranění, který nikdo nevidí rád, tak to moc dobře tady fotbal nerozvíjíme.
Asi vážne byla lepší rozdělená liga, uvidí se jak to bude dál, ale i v tomto týdnu budou na skore u nějakých týmů nuly.