Právě je pon 04. pro 2023 13:30:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pát 01. lis 2013 6:38:48 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Některé důležité údaje naše ve srovnání se soupeřem:
Bills
30.místo - pasová hra - průměr 195,1y
7.místo - běhová hra - průměr 133,9y
24.místo - pasová hra soupeře - 263,4y
26.místo - běhová hra soupeře - 117,8y

Šerifové
24.místo - pasová hra - průměr 208,8y
11.místo - běhová hra - průměr 122,0y
4.místo - pasová hra soupeře - 205,8y
11.místo - běhová hra soupeře - 103,3y

Zajímavé je, že pouze dva uvedené údaje směřují jeden z týmů do první desítky v NFL. U nás je to vynikající běhová hra a u soupeře skvělá práce obranné secondary.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pát 01. lis 2013 7:42:27 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Jen tak pro srovnání jsem tady připravil výtahy z power rankingových komentářů na espn tak, jak šly týden po týdnu za sebou. Na těchto komentářích je nejlépe viditelné, jak se změnil pohled na hru Bills v doposud odehraných 8 kolech.
Pod pojmem postavení před........ se rozumí pořadí, které nám přidělili v power rankingu na espn.

Postavení před přípravnými zápasy - 30.místo
Komentář: Co se to zase děje s Bills? Utratili výběr v prvním kole za QB EJ Manuela a vyhodili oknem výběr v druhém kole za Kika Alonsa, který má akorát stále problémy s policií.

Postavení před prvním kolem - 30.místo
Komentář: Jeff Tuel je prozatímní startující QB. Je evidován na 64.místě v FBS a čerstvě bude získávat své první zkušenosti v NFL a k tomu bude mít za soupeře v prvním kole Patrioty.

Postavení před druhým kolem - 29.místo
Komentář: Buffalo je omezováno pooperačním stavem EJ Manuelova kolena. Manuel zaznamenal 18 z 25 pro 150y a dva TD z shotgunu.

Postavení před třetím kolem – 26.místo
Komentář: EJ Manuel byl 6 z 8 pro 51y, včetně rozhodujícího pasu na TD v závěrečném drivu nedělního zápasu. Mario Williams ustanovil týmový rekord 4.5 sacku, čímž rozhodným způsobem dopomohl k vítězství.

Postavení před čtvrtým kolem – 24.místo
Komentář: Nejrychlejší ofenzíva NFL nepochází z Philadelphie. Bills trvá jedna play 21.4 sekundy, což je o 6 sekund rychleji, než je průměr v NFL.

Postavení před pátým kolem – 23.místo
Komentář: Bills zaznamenávají průměrně v každém zápase 152y v běhové hře, což je druhý nejlepší výkon v NFL, ale mají dvakrát více fumblů (6) než kdokoliv jiný. Ve čtvrtek je čekají Browns.

Postavení před šestým kolem – 23.místo
Komentář: Start Thada Lewise v NFL nebyl propadák. Lewis byl 22 z 32 pro zisk 204y , 1TD a 1 interception, při prohraném zápase za Browns proti Steelers 24-10 v loňském roce.

Postavení před sedmým kolem – 25.místo
Komentář: Thad Lewis zaznamenal 233 yardů v ofenzívě a tři TD v posledním nedělním zápase, ovšem také jeden fumble z mlýnice a ten nakonec způsobil rozdíl ve skóre, neboť o devět her později Bengals získali touchdown a v konečném důsledku zápas přinesl prohru o tři body.

Postavení před osmým kolem – 21.místo
Komentář: Mario Williams dosáhl při obou svých sezónách v Buffalu dvouciferného počtu sacků, tedy něco, čeho dosáhl pouze dvakrát během svého šestiletého působení v týmu Texans.

Postavení před devátým kolem – 20.místo
Komentář: Bills nemají žádný čas na to, aby si vylízali rány po prohře 35-17 v New Orleans. Buffalo se vrací domů, aby se zde střetlo s Chiefs, jediným dosud neporaženým týmem NFL.

Dokumentuje to zlepšenou výkonnost. Jasně - my nejsme žádná raketa, která by proletěla na první místa power rankingů. Probíjíme se pomalu ale poměrně spolehlivě. Jsme jako terénní vozidlo s pohonem na všechna čtyři kola. Bohužel z vlastní praxe vím, že rozdíl mezi normálními vozy a vozy s pohonem na 4W je ten, že vozidla s pohonem na všechna kola uváznou v mnohem nepřístupnějším terénu.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pát 01. lis 2013 20:43:17 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Po první půlce musí nutně následovat hodnocení - jako ve škole, jenom vysvědčení jsem opsal od vyhlášených autorit a zároveň tedy přebírám i systém známkování - tedy A je výborná a F je nedostatečná.

1. polovina hodnocení

První polovina sezóny NFL je za námi, je zapsána do análů a Buffalo Bills jsou přesně tam, jako ždycky, sedí na spodku divize AFC East a mají skóre 3-5. Před začátkem nové sezóny měli fanoušci velká očekávání, protože se objevil nový trenérský tým a kvalitní perspektivní QB E.J. Manuel. Ovšem tak typické štěstí Bills se opět ukázalo, Manuel byl zraněný prakticky stejně dlouhý čas, jaký byl schopen odehrát a tým si zatím rozhodně neosvojil vítězný rytmus a režim. Takže, bez dalších odkladů si pojďme výkony Buffalo Bills okomentovat a ohodnotit.
Quarterback: známka C
E.J. Manuel předvedl pár výborných záblesků, představujících ho jako schopného quarterback pro Buffalo Bills do budoucna. Jeho vítězný drive z posledních 2 minut zápasu proti Panthers v Week 2 je toho jasným příkladem. Ale take tu bylo pár zádrhelů. Manuel byl v této sezóně už dvakrát zraněn. Jestlipak to nemůže být do budoucna stálá nepříjemnost? Často vídáváme, jak těžké a nepříjemné to je pro úspěšný tým, když jeho quarterback nemůže nastoupit do zápasu /že mám pravdu, fanoušci Eagles?/. Pro Manuela – rookieho je velice podstatné, aby sbíral zápasové zkušenosti, které by mohl přetavit do zlepšení své hry. Další problem spočívá v tom, že Manuel není schopen míč kvalitně přihrát do hloubi pole. Když byl zdravý, velice často spíše vyhledával své RB a FB než aby přihrával dále na receivery v hloubi pole. Tato taktika vedla velice často k vyústění 3 a dost. V této éře NFL ale potřebujete quarterbacka, který je schopen získat velké kusy yardů vzduchem, pokud se chcete dříve či později měřit s takovými tými jako jsou Saints či Broncos.
Se zraněným Manuelem, byl dosazen do role startujícího QB z donucení Thad Lewis. Lewis byl na místo dosazen v nouzi, zvážime-li, že prakticky celou svou kariéru mladého hráče ztrávil v practice squad. Lewis se nepatrně posunul během několika posledních weeků, bohužel ale ne do bodu, ve kterém by se stal účinným nahrávačem. Z tohoto úhlu pohledu je zřejmé, že Thaddeus potřebuje ještě pár dalších zápasů, aby tu byla naděje, že bude pokračovat jeho růst do takových kvalit, aby Bills měli quarterbacka, který jim dá možnost vyhrávat zápasy.
Běhová hra: známka B+
Jedním z nejzářivějších bodů Billské ofenzívy v zatímní části sezóny, je běhová hra útoku. Bills jsou na čtvrtém místě v celé NFL ve statistice naběhaných yardů za zápas. Pohrával jsem si dokonce s myšlenkou dát jim A, ale jedna myšlenka mě zastavila. Fred Jackson a C.J. Spiller jsou ustavičně zraněni. Tito dva chlapci jsou pronásledováni vleklými zraněními po větší část svých kariér a tato sezóna není žádnou vyjímkou. Pokud jsou zdraví, tvoří jeden z nejúdernějších běhových tandem v celé lize. Jediným problémem zůstává, že jsou 100% zdraví jen velice zřídka. I přesto, že Jacksona a Spillera moří zranění, stejnak si zaslouží dobré ohodnocení pro svou produktivitu.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: úte 05. lis 2013 18:01:17 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Práce, práce, práce, kulminace, konjunktura...žádný čas na důležité věci...takže - až zítra. Komentář k zápasu s Chiefs, novinky, zranění, druhá část hodnocení....atd.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 06. lis 2013 18:48:59 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Tak, konečně se dostáváme k tomu, abychom se pečlivě ohlédli za zápasem se Šerify z Kansasu. Především je třeba si připomenout, že zápas provázely obavy z toho, že nastoupí Jeff Tuel na místě QB. Zápas jasně ukázal všem, že není vůbec nic jasné, protože Tuel střídal výborné a příšerné okamžiky po celou dobu, takže se ani troche nedá říci, že by propadl či zazářil. Prostě chvilku parádně zářil a chvilku totálně propadal.

Z prvního drivu KCC nevykouzlili vůbec nic. Zaúřadovali McKelvin kryjící Averyho a pak naši těžkooděnci na lajně Kyle a Marcell, kteří dvakrát zastínili hvězdu soupeře Charlese.

Náš první drive začal v 13:23. Fred si doběhl pro 3y a pak narazil do stěny Hali. Tuel přihrál na Woods a ten zachytil, doběhl pro 10y a zisk prvního downu. Fred Jackson se znovu dostal dvakrát po sobě ke slovu, nejprve úžasně prokličkoval mezi k obránci na lajně pro 8y a potom získal další 1y. Následující pokus Tašiho nás po zemi protlačil na další první down. Náš drive pokračoval screenem na Freda, který si popoběhl pro parádních 22y. Hra se dařila, naši zrychlili a bez porady rozehráli Shotgun formaci pro pas na Steva Johnsona a zisk 3y, než ho k zemi srazil jeho jmenovec v týmu KCC. 2/7 a Taši si tlačenicí proběhl pro 2y. Začalo přituhovat, KCC obrana zmobilizovala síly – Tuel se rozhodl pro krátký a přesný pas na Chandlera a tím začal evergreen nazvaný Drops 20x a pokaždé jinak. V nedělním podvečeru jasně nejhranější hit našeho týmu. Moorman puntoval pro pouhých 29y a pokazil mi náladu.

KCC předvedli sice pětiminutový drive, ale zůstali přitlačeni na své polovině naší výbornou obranou. Nejprve zkoušel QB Smith nějaké delší pasy, ale Gilmore, Byrd dokázali vždy receivery odclonit, jednou se podařilo urvat se Fasanovi, ale Lawson a Alonso ho dokázali zpacifikovat. Charlesovy pokusy o rush naši bez větších nesnází ničili v zárodku. Na 38y své poloviny si KCC uvědomili, že nemá cenu, aby v dalším dobývání naší obrany pokračovali a nechali nám z puntu míč. Během dvou drivů získali 31y, ale Andy Reid vypadal na čáře velice spokojeně, protože jakoby tušil, že šance ještě přijde.

Náš druhý drive začal v čase 4:02. A byl to nádherný drive. Mnohem drivovatější než jiné drivy, které nebývají v našem podání tak drivovaté. Tuel našem prvním hodem Woodse pro 18y a plné ruce práce s ním měl Flowers. Spiller si doběhl pro 2y, ale byl nekompromisně sražen Devitem a Poem. Hned o chvíli později nás protlačil Spiller o 8y a dostal nás na zisk prvního downu. Další hod byl naprosto skvělý na T.J.Grahama, který by mohl běžet opravdu hodně daleko, ale míč nechytil. Fred si zaběhl pro 1y. A pak přišla chvíle večera. Tedy naše chvíle večera, protože KCC těch svých chvil měli později ještě dost. Tuel hodil daleký pas na Goodwina a Markýz to našlápl. Ukázal, kdo je nejrychlejším hráčem v NFL a vymetl end zónu. TD. Karpi PaTD. 7-0. Jak je to jednoduché. 87y v drivu a TD. Co chtít víc?

Při dalším útoku KCC začali tlačit pasovou hru do naší secondary naplno. Bowe a Avery zkompletovali pasy a zastavili je Aaron W a S.Gilmore. Pak si J.Charles konečně zaběhl 10y než ho vykostil Jairus Byrd. Druhá čtvrtina přinesla pokračování drivu. Popoběhl Bowe a Fasano nechytil pas, ale byl naprosto zbytečně faulován Byrdem a KCC se posunuli na naši polovinu. Dál se ale nedostali, protože naše obrana předváděla výborné a plně uspokojující přestavení, které nám dávalo možnost hrát vyrovnaný duel s dosud neporaženým týmem. KCC získali 53y, když nám odevzdávali míč prostřednictvím puntu Colquitta.

Náš drive začínal v 11:56 a nebyl to zrovna začátek, který by si dal Jeff do rámečku. Středně dlouhý pas na Chandlera zachytil Lewis na hranici Bills 42y. INTerception. Našim drivem jsme utrhli 1y a Jeffova fazóna dostala pořádné trhliny.
Ale ještě pořád jsme tu měli obranu a naše zápolí stale měřili polovinu hřiště. Charles začal během pro 6y. Naše obrana tuze bojovala, ale postupně jsme začali ztrácet půdu pod nohama pod pasy Smithe na Bowa, Averyho a McClustera. Z našich hráčů se postupně předvedli všichni, defenzívní front byl stálým nebezpečím pro QB soupeře a naši se stale pokoušeli prorazit Blitzem. Smith nebyl hned několikrát daleko od toho, aby byl sackován, ale ukázal velký přehled. Naše secondary se snažila a soupeř na ni vyvíjel permanentní tlak. Zasahovali úspěšně Aaron W. Byrd, Gilmore a take Robey. Útok ztratil sílu v naší red-zóně a KCC se rozhodli místo 4/1 zahrát FG. Succop proměnil. 3-7.

Náš drive začal v 7:30. Byl to výborně vedený drive. Začal Spillerem pro 1y a srážku s Houstonem. Tuel pak našel krátkou nahrávkou Woodse a ten popoběhl do náruče Coopera pro 9y. Znovu krátký pas, tentokrát na Chandlera pro 1y. Příležitost k běhu dostal Taši, uběhl 3y – srazil ho Moses – dost nevybíravě. Spiller pro 5y. Woods z krátkého pasu pro 7y a zisk. Teď už jsme se probili na polovinu KCC. Přišly velké chvíle Spillera. Nejprve krátký běh pro 3y, na této metě sin a něj počíhal Houston. Ale v dalším běhu se Spilka prodral prostředkem, naše OL mu vytvořila koridor a on doběhl pro parádních 29y!, než ho serval k zemi Lewis. Teď už jsme byli na 16y KCC. Nastala situace, kterou by možno bylo popsat jako zbytečná. False start našeho centra Erica Wooda a museli jsme šupajdit o 5y zpět. Stále ale první down v red-zóně soupeře. Krátký pas na Steva a 3y. Zbývalo 8y! Pak šílená věc. Po tlaku na Jeffa se tento náš mladík nepochlapil a příšerně rozehrál na Spilku, který rozhodně nemohl chytit. INTerception byl už skoro jasný, naštěstí vše dopadlo dobře. Naši si vzali Time Out. Příšerný nervy. Hrůza. 3/8 z KCC8y. Tuel krátký pas na Woodse, chvíle napětí a pak černo. Nic. Bohužel. Útok na TD selhal. O go for it se naši nepokusili. FG z 26y Karpi bezpečně proměnil. 10-3 pro Bills!

KCC drive byl proložený TimeOuty jako ražničí slaninou. Stejně nic neuhráli, ačkoliv pas Alexe Smithe na McClustera byl ukázkový a my měli prostě nepopsatelný štěstí, že mu míč doslova vypadl z rukou. Sám tomu nemohl uvěřit a ještě pár minut se nevěřícně držel za hlavu. Pasy na Bowa a Averyho jako obyčejně byly kompletní ale zisky z nich nevelké, posun krátký a zákroky naší obrany – jmenovitě Gilmora, McKelvina a Alonsa – ukázkové. Ještě na své polovině to Šerifové zabalili a vrátili nám 55y puntem míč.

Náš drive začínal na 0:35 a neměl šanci na úspěch. Úspěchem bylo samo o sobě poločasové vedení o 10bodů.
2.poločas. Náš drive začínal na 20y. Začátek nám prostě vyrazil dech. CJ Spiller proběhl – prokličkoval – prosvistěl hřištěm pro 61y a moc nechybělo, aby si doběhl pro TD. Na KCC19y si ho vyčíhal S.Smith. Pak se ukázala naše druhá běhová raketa Fred a utrhl dalších 8y. Nyní nám chybělo pouhých 9y a hra se dostávala do rozhodující faze. Pokud bychom skórovali, odskočili bychom na 17b. Všichni fanoušci BB byli jako v tranzu a stadión doslova šílel. Fred uťal další 2y a vzdálenost od TD se zmenšila na pouhých 9y. Pak Tuel přihrál na Chandlera, ale ten byl faulován, rozhodčí odpískali Defensive Pass Interference na naši doslova a do písmene přikovali ubohé Šerify k jejich end-zóně. Fred se pokusil během prorazit, ale obrana soupeře mobilizovala všechny síly a přehradila neproniknutelně střed. Fred se o totéž pokusil znovu, ale opět neúspěšně. Třetí pokus nám už konečně musel vyjít. Panebože, dej sílu našim chlapcům! Krátký pas Tuela na TJ Grahama a….a SAKRA! Jeffe milej zlatej, cos to udělal. Pas zachytil S.Smith – INTerception! Ale to nebylo vše. Utekl našemu útoku – 100y a TD soupeře (PaTD +1). Sakra. Sakra. Do prdele! 10-10.

Náš další drive začínal v 10:58. Naši chlapci, musím je pochválit, neztratili zájem o hru. Spilka si zaběhl pro 9y než ho svalili na zem Berry s Houstonem. Taši zaběhl další 2y a Fred 7 a pak znovu 3 pro zisk. Všechno šlo dobře a byli jsme prakticky na polovině hřiště, neboť při dalším svém pokusu Fred odvedl mimořádnou dávku práce a rozerval obranu KCC pro 15y. Naši bez huddle s rychlou rozehrávkou na Spillera nedokázali získat nic a bylo vidět a cítit, že KCC vytunili obranu proti našim běhům. Při druhém downu se Jeff rozhodl hledat Woodse, ale z přihrávky nic nebylo. Z 10y jsme neukrojili na dva pokusy ani palec, Taši sice předvel výborný běh pro 8y, ale stale ještě 2y zbývaly. Naši se rozhodli na polovině hřiště zariskovat a jít si pro 4.down a 2y. Jeff přehodil Grahama a přišli jsme o míč. Trochu zbytečně.

Bohužel soupeř dotáhl svůj zkrácený drive do bodů. Dobře se předvedl A.Branch, když zastavil McClustera. Ale pak, bohužel S.Gilmore zafauloval Pass Interference na Bowa a to nás rozhodilo. Hned nato naše obrana doslova hořela, když míč zachytil z krátké přihrávky Fasano a běžel pro 20y – zastavil ho až A.Moats. Pak se 2x předvedl J.Charles a ukázal svou kvalitu – jednou ho složil po 15y McKelvin – ačkoliv to vypadalo, že už definitivně proběhl naší obranou – doslova zákrok v hodině dvanácté a podruhé si na něm smlsli po 5y běhu Dareus a Branch.Pas na Averyho naštěstí Smithovi nevyšel. FG – Succop 41y 13-10 pro KCC.

No, nic. Náš útok začínal přesně v 3:57. Ideální čas pro TD a zvrat v utkání, které sice tak dobře začalo, ale teď se nám začínalo vymykat z rukou. Fred pro 3y. Screen na Freda, ale docela nešťastně hozený, takže to vůbec nešlo chytit. Pak pas Jeffa na Markýze. Dost mizerný, ale zbytečná chyba – naštěstí – soupeře – zbytečná hrubost a posun našeho útoku vpřed – 15y – vše se vyvíjelo podle plánu. 1.Spiller to zkusil, ale nic – soupeř se už poučil – jak se zdá. 2. Pak přehoz na Chandlera a ten kupodivu chytil a ještě popoběhl pro zisk. Výborné – byli jsme sice stale ještě na své půlce, ale vše šlo podle plánu. 1. Zkouška na Woodse, ale ten byl dobře pokryt a navíc se zranil. Nepříjemné. 2.A Spiller to znovu rozbalil – 27y než ho složil jeho osudový soupeř Lewis. Moc nechybělo a Spilka prostě frnknul celé obraně. Moc jsme to potřebovali. 1.Fred zisk 1y. 2. Fred – báječný let pro 13y. A už jsme byli v red-zóně. Znovu! Paráda, nepřekonatelná obrana Chiefs hořela jako papírová konfeta. Nestačila naprosto pokrývat naše rushe a bortila se pod nimi. Jak bude veden útok na TD!? No, asi nejhůř, jak jen to šlo. 1.Tuel si zaběhl pro 1y. Nic moc.2.Screen na Tašino – příšerný hod – pravděpodobně improvizace se vším všudy. Drop – jak jinak? 3.Přihrávka na Chandlera a ten pochopitelně zase nepochopitelně nezískal míč. FG – Carpi spolehlivě : 13-13.

KCC končili 3.Q a začínali 4.Q. Teď se lámal znovu chleba. Menší krajíc než předtím, ale nakonec. Třikrát a dost! Paráda – vynikající práce naší defky – Dareus, Lawson a Gilmore – výborně kluci. Defenzíva nám znovu dala munici do boje a my mohli vytáhnout za slavným W.

Náš drive začal v 14:10. Bohužel jsme začínali na mizerných 15y.1.Kousek popoběhl Spilka – 2y. 2.Jackson našel další 2y, ale to všechno bylo málo a posun nám, zdá se, mohl zabezpečit pouze vzduch. Tedy hod. Čekali jsme, co vymyslí Jeff. No a Jeff nás nezklamal – přihrál na obsazeného Grahama, ten míč zachytil, Cooper mu ho vyťukl fumble, míč získal Hali a ten se dovalil do end-zóny. TD soupeře.(+1PaTD). Znovu soupeř získal míč, náš míč, a znovu při našem drivu zaznamenal body. Další turn-over. Bohužel – fatální selhání – trest – zklamání – dostatečně výstižná rovnice.

Náš drive po nešťastném drivu začínal v 12:47. 1.Tuel běžel dobře pro 4y. Bohužel byla proti nám zapískána penalta – Pearse – držení a to nás uvrhlo zpět na našich 10y. 1. Pas na Chandlera, který tentokrát chytil výborně a získal 8y. 2.Krátká přihrávka na Spilku a ten parádně běžel pro 12y. 1. Jeff na Steva 5y. Jeff na Markýze 5y. Kousek po kousku jsme se prokouskovávali obranou KCC. Jen tak dál. 1. Úžasný pas na Goodwina – kompletní –nekompletní! Ach ti chlapci v pruhovaném. Hrozná škoda. 2.Easley – hrozný, co nechytil. 3. Chandler – hrozný, co nechytil. Punt Moormana 32y – hrozný, jak to kopnul. Hrozný drive. Hrozný.

KCC se take nepředveli. Běhal hlavně Charles a naši ho skládali jako dříví v lese. Obrana fungovala na jedničku Aaron W., Gilmore, Lawson a hlavně Kiko Alonso. Báječné Kiko. O necelé 3 minuty později nám Šerifové vrátili míč a žila naděje na zvrat v utkání.

Náš drive začal v 7:30. To je ideální čas na zvrat v zápase.Začali jsme False Startem Chandlera. 1.K míči se take konečně dostal náš FB Summers a chtěli jsme soupeře překvapit – 4y. 2.Super pas na Markýze Goodwina – daleký, krásný, kompletní! Uznán za nekompletní. Sakra. Challenge!!! Paráda. Zůstal však nekompletní. Lidí bučí. Vztekají se. Já se vztekám. Nedá se nic dělat. 3.Pas na Chandlera – nekompletní – tentokrát jasně a očividně, prostě děravé ruce. Chandlerovi to dnes moc nejde. Moorman 47y – take mu to moc nejde.

KCC dělá rozhodující body. Drive se posunuje běhy Charlese, kterého naši krotí, ale drive jde a jde a jde a soupeř čas získává a získává a získává. Bohužel. Naši se snaží, obrava vzdoruje – ve výborném světle se předvádí celý front – ale take secondary – Aaron W, Kiko pochopitelně. Bohužel Succop z 39y FG 23-13. Teď už potřebujeme 2x skórovat a to není dobré.

Náš drive začíná v 2:13 a nemáme už dost času a ani sil. To je vidět. 1. Krátký pas na Steva pro 12y. 1.Běh Jeffa pro 14y! Hezky Jeffe, zkusíme to ještě! Jdeme do toho! 1.Pas na Steva a 13y! Zatím to jde jako po másle. Již jsme na polovině soupeře. Soupeř se formuje do obrany a je jasné, že mění plány z protiběhové taktiky na protipasovou taktiku. 1.Steve blokovaný Flowersem. 2.Chandler drop. 3.Fred to zkouší pro 6y, ale 4 nám pro zisk stale ještě chybí. Do konce už zbývá jen málo času. Bereme si Time Out. Zkoušíme 4/4 – ostatně co jiného a pas na Steva zůstává nekompletní. Náš poslední zásah do hry.

KCC 3x zaklekávají. Klekánice přichází.

Po statečném boji jsme prohráli. Utkání bylo nádherné – báječné představení. Věčná škoda prohry. Porazili jsme se sami. Bohužel. Šerifové dnes byli koncentrovanější, ale určitě ne lepší. Ale říká se – lepší vyhrává. A na tom něco bude. Nic se neděje, sezóna nekončí. Pořád je o co hrát. O fanoušky – o jejich přízeň. Příště to vyjde!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 06. lis 2013 18:53:00 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Naše rush game byla v neděli prostě k neudržení a tady je statistika:

C. Spiller 12 116y
F. Jackson 16 77y
T. Choice 5 17y
J. Tuel 3 17y
S. Johnson 1 10y
F. Summers 1 4y
Team celkově 38 241y

Běhová hra nás dlouho držela ve hře o W.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 06. lis 2013 19:51:32 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Sabres zabrali a vyhráli v San Jose nad Sharks. Paráda. Myslí si někdo, že jsem to viděl? Pokud ano, eeeeeee. Jasně, že ne. Prostě jsem nerozlepil oči.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 07. lis 2013 17:47:20 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
NFL.com sloupkař Adam Schein posuzuje šance týmů v AFC na play-off po půlce a kousek sezóny. Někoho, asi mnohé to možná překvapí, ale na jeho seznamu adeptů na postup stále ještě figurují Buffalo Bills.

Schein připomíná, že Buffalo by mohlo ještě zlepšenými výkony mnohé ostatní favority na postup patřičně znervóznit. Tady je příspěvek, který napsal.

Buffalo je zatím jen dva zápasy za New York Jets ve hře od wild-card na skóre 3-6. V neděli the Bills byli na nejlepší cestě porazit Chiefs a připravit jim první sezónní prohru - kdyby si ovšem quarterback Jeff Tuel včas všiml, že Kansas City cornerback Sean Smith nehraje za Bills. Naštěstí, zraněný starter EJ Manuel byl plně připuštěn k tréninku a vše naznačuje, že by mohl v neděli vyběhnout na hřiště.

The Bills další zápasy, které je čekají je potřeba zmínit. Nyní jedou k bezzubým Steelrs do Pitsburgu a pak doma přivítají Jets.. Potom mají Week 12 bye a ještě potom Buffalo hostí bezkřídlé Falcons. Následují dva zápasy venku s Bukanýry se slehlými plachtami v bezvětří a s partou mladíků, kteří na maškarní jdou za tým hráčů amerického fotbalu - tedy Jacksonville. Buffalo hraje svůj poslední domácí zápas proti Dolphins a pak jedou do Bostonu k utkání proti Pats. S dominující defensive line, zdravým C.J. Spilleremn a třemi papírově jednoduššími zápasy mohou Bills ještě v otázce postupu něco udělat. Alespoň tak si to myslím.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 07. lis 2013 17:51:21 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Marodka vypadá pár dní před nesmírně důležitým zápasem proti Steelers přibližně takto:

Netrénovali:
WR Marquise Goodwin – kolení vazy
WR Robert Woods – kotník
DT Kyle Williams – achilovka

Plně trénovali:
QB EJ Manuel – koleno
QB Thad Lewis – žebra

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pát 08. lis 2013 18:53:03 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Práce, práce, práce.....nezbývá čas, ale dívat se budu. Snad zítra se mi podaří dát dohromady pár údajů o blížícím se zápasu se Steelers. Každopádně, jedno je jasné - pokud prohrajeme, zavře se nad námi zem a ztratíme každou myslitelnou šanci. Takže Go Bills! Musíme.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Webmaster: cznfl@janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz