U mě to byla dlouhá a trnitá cesta
. Začalo to někdy kolem roku 97, možná 98. Tehdy jsme měli čerstvě satelit s převážně německými programy a já tehdy jako mladý sportovní šílenec přepínal mezi Eurosportem a DSF, jedinými sportovními kanály, které šli naladit. A právě na DSF jsem si všiml toho sportu co jsem vídal v amerických filmech. Tehdy s moji lámavou němčinou a bez internetu jsem se snažil pochopit pravidla tohodle zajímavého sportu. Dá se říct, že do roku 2004 jsem to moc nesledoval, jen jsem měl trochu přehled. Až ten rok jsem se na internetu, už ani nevím jak, proklikal k diskuzi o draftu 2004. Tak jsem to pročítal a v jednom threadu se řešil Eli Manning, hodně lidí tam spekulovalo, že se ten QB veze jen na jméně jeho otce a bratra. Tak jsem se jen tak začal koukat po webu o něm a shledl přes net par ukázek zápasu z college a mě se jeho styl líbil a navíc byl to sympatický hráč. Pak jsem to na nějaky čas hodil k ledu, po čase jsem se někde dozvěděl, že proběhl draft a co se tam stalo. Od té doby jsem se o NFL začal zajímat mnohem více a Eliho jsem si oblíbil a NYG jsem měl vždycky hodně rád, takže jak se řiká, ruka byla v rukávě.
Toť zhruba můj příběh